Campia Turzii, Laminoriștilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 
 Nr.înreg.1203 -30 Iulie 2014 - mihai daniel
buna ziua,
dumneavoastra ati observat cum s-a rezolvat in TgMures limitarea vitezei pe strazile orasului?
Fara zgomot, fara fisuri la imobile, fara reclamatii si fara viteza. Vizate: Republicii, GhBaritiu, AVlaicu...Multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Vă comunicăm faptul că ne-am informat cu privire la modalitatea de limitare a vitezei sugerată de dumneavoastră și vom analiza oportunitatea aplicării acesteia pe raza municipiului Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1202 -24 Iulie 2014 - TAAR ROBERTH
D-LE PRIMAR,se poate face o sesizare cu privire la avioanele ce decoleaza sau zboare la joasa inaltime peste blocuri.Am copil mic care se trezeste speriat de acel zgomot asurzitor .Va rog luati legatura cu unitatea militara si rugati-i sa decoleze unde vor, dar nu peste blocuri.Multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra on line, transmisa de catre noi Bazei 71 Aeriene Campia Turzii pentru competenta solutionare, va facem cunoscut punctul de vedere al acestora:
"La nivel european, evaluarea zgomotului ambiental este reglementata prin Directiva 2002/49/CE a Parlamentului si a Consiliului Uniunii Europene din 25.06.2002 privind evaluarea si gestiunea zgornotului ambiental. Conform Art.2, alin. 2: .Prezenta directiva nu se aplica zgomotului provocat de insa~i persoana expusa, zgomotului din activitati casnice, zgomotului provo cat de vecini, zgomotului din locurile de munca sau zgomotului din mijloacele de transport sau provocat de activitatile desfasurate in zone militare".
In legislatia nationala, Directiva mai sus mentionalta este implementata prin Hotararea Guvemului Romaniei nr.321 din 14.04.2005 privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental, republicata in temeiul art. 2 din Hotararea Guvernului Rornaniei nr. 674/2007 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvemului Romaniei nr. 321 din 14.04.20051 privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 19 din 10.01.2008. Conform Art. 2, lit. e: "Prevederile prezentei hotarari nu se aplica zgomotului generat die activitatile militare din zonele militare".
Valorile-limita pentru zgomotul produs de traficul aerian pe aeroporturiloe mari si/sau urbane sunt stabilite prin Ordinul Ministrului Mediului si Dezvoltarii Durabile nr. 152 din 13.02.2008, pentru aprobarea Ghidului privind adoptarea valorilor-limita si a modului de aplicare a acestora atunci cand se elaboreaza planurile de actiune, pentru indicatorii L(zsn) si L(noapte), in cazul zgomotului produs de traficul rutier pe drumurile principale si in aglomerari, traficul feroviar pe caile principale si in aglomerari, traficul aerian pe aeroporturile mari si/sau urbane si pentru zgomotul produs In zonele din aglornerari unde se desfasoara activitati industriale prevazute in anexa nr. 1 la Ordonanta de Urgenta a Guvemului nr. 15212005 privind prevenirea si controlul integrat al poluarii, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 84/2006. Conform art. 4, lit. e: "Valorile-Iimita stabilite conform prezentului ghid nu se aplica pentru zgomotul generat de activitatile militare din zonele militare".
Pentru informarea dumneavoastra, va comunicam ca au fost efectuate mai multe evaluari ale nivelului de zgomot produs de aeronavele apartinand Bazei 71 Aeriana, in zonele limitrofe aerodromului - la limitele catre aerodrom ale localitatilor Campia Turzii, Luna si Calarasi-Gara. Aceste evaluari au fost efectuate de catre specialisti din cadrul Ministerului Apararii Nationale si ai Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj. In urma analizei efectuate de factorii competenti in domeniu, s-a stabilit ca este respectata legislatia in vigoare.
- Activitatea de zbor desfasurata pe aerodromul Campia Turzii este in conformitate cu regulamentele, dispozitiile si instructiunile Fortelor Aeriene Romane. Procedurile de sosire si plecare din zona aerodromului asigura un nive1 crescut a1 securitatii aeronautice, atat VFR cat si IMC, toatea acestea fiind executate avand ca prioritate principala evitarea localitatilor, sau survolarea acestora sa se efectueze la altitudini mai mari de 5000ft (1650 de metri), atat ziua cat si noaptea. In urma evaluarii misiunilor de zbor nu au fost constatate incalcari ale regulamentelor privind zborul deasupra zonelor populate.
- Pentru executarea antrenamentelor in zbor, actiunile priori tare sunt axate pc desfasurarea activitatii in siguranta si in acelasi timp se are in vedere protectia populatiei civile din zonele unde se desfasoara acesta.
- Inaltimile minime admise in apropierea sau deasupra zonelor populate sunt stabilite prin reglemetari aeronautice. Aceste inaltimi sunt controlate si monitorizate permanent pentru prevenirea incalcarilor si luarea masurilor in consecinta atunci cand este cazul."
Fata de cele prezentate mai sus de catre Baza 71 Aeriana Campia Turzii in ceea ce priveste alte solicitari ale dumneavoastra cu privire la activitatea bazei aeriene, va rugam sa va adresati acestora-persoana de contact domnul maior George Moldovan-fax. 0264-366977.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1201 -24 Iulie 2014 - KOVACS calin
am facut o sesizare cu privire la str.luncii, va rog insistent sa raspundeti la sesizare ,pe str.luncii se circula ca si pe soseaua principala va rog sa faceti ceva ,{denivelare din asfalt pt reducerea vitezei cum sunt pe unele strazi din cluj},daca nu o sa trebuiasca sa fac eu cu tarnacopul ceva gropi,nu pot lasa copilul pe drum din cauza celor care se cred la raliu

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dvs. inregistrata la noi sub nr. de mai sus, in legatura cu montareaunor dispozitive de limitare a vitezei pe strada Luncii, va comunicam ca din experienta anilor precedenti putem spune ca dupa montarea acestora pe unele strazi din municipiul nostru, au urmat imediat solicitari in vederea renuntarii la aceste limitatoare de viteza din cauza ca au inceput sa apara fisuri la imobilele din jur, iar zgomotele facute de autovehicole la trecerea peste acestea erau extrem de deranjante pentru cetateni,
In cazul in care credeti ca este oportuna aceasta solutie de limitare a vitezei, va rugam sa prezentati un tabel nominal cu acordul cetatenilor din zona, pentru ca ulterior sa nu fie
intampinate probleme de genul celor mentionate mai sus.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1200 -23 Iulie 2014 - Cicos Adina
Buna ziua.aseara am ramas cu masina sub pasajul de langa industrial din vina autoritatilor ca nu ati facut nimic sa remediati problema.am sunat la pompieri si raspunsul care lam primit a fost ca dansi nu au ce sa faca,singuri vinovati sunt autoritatile.masina mea e stricata,ma costa foarte mult sa o repar.vreau despagubiri de la primarie pt ca sunteti singuri vinovati.vreau un raspuns de la dumneavoastra.oricum eu o sa ma duc la protectia consumatorului si o sa merg pana in panzele albe

Vizualizare raspuns:      
Problema este de competenta SC Compania de Apa Aries SA.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1197 -10 Iulie 2014 - Moldovan Eniko
Asociatia de parinti cu domicilul stabil in C-Turzii str.Noua ,blocurile T1,T2,T6,T7,va rugam sa faceti o ancheta deoarece nu avem pt. copii nostri loc special amenajat pt. joaca in cartierul nostru avand un nr.total de 30 copii.Specificam dvs.domnule primar caci in jurul blocurilor sunt doar parcari.
Va multumim.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1196 -08 Iulie 2014 - lukacs sergiu
va rog frumos sa luati masuri in privinta fintinii de pe gheorghe baritiu .merge apa pina la ora 00 seara si este foarte deranjanta ar fi suficient ca la ora 22 sa o inchida ,se aude foarte tare noaptea .ar fi suficient sa o regleze sa se opreasca la ora 22.am inteles ca sa u mai facut plingeri si fintina asta merge fara nici un rost la ora aceea tirzie din noapte cind oamenii au nevoie de liniste seara.va multumesc o zi bunav

Vizualizare raspuns:      
A fost dispusa oprirea fantanii arteziene incepand cu orele 22.00
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1195 -05 Iulie 2014 - Huiber Alexandru
Bună ziua,
rog binevoiți a monta denivelări pentru limitarea vitezei pe strada G. Barițiu (porțiunea de stradă pe care se află biserica).
Sugerez montarea lor în dreptul stâlpului dintre blocul H și primul garaj de lângă fabrica de sucuri.
Dacă doriți explicații și argumente, vă stau la dispoziție.
Cu respect,
S. Huiber


Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dvs. inregistrata la noi sub nr. de mai sus, in legatura cu montarea unor dispozitive de limitare a vitezei pe strada Ghe. Baritiu, va comunicam ca din experienta anilor precedenti putem spune ca dupa montarea acestora pe unele strazi din municipiul nostru, au urmat imediat solicitari in vederea renuntarii la aceste limitatoare de viteza din cauza ca au inceput sa apara fisuri la imobilele din jur, iar zgomotele facute de autovehicole la trecerea peste acestea erau extrem de deranjante pentru cetateni.
In cazul in care credeti ca este oportuna aceasta solutie de limitare a vitezei, va rugam sa prezentati un tabel nominal cu acordul cetatenilor din zona, pentru ca ulterior sa nu fie
intampinate probleme de genul celor mentionate mai sus.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1194 -03 Iulie 2014 - Rosu MIHAI
Buna ziua,
Venim al dvs.ca o ultima solutie in rezolvarea problemei pe care o avem la blocul 9.Dupa ploaia de azi a fost iar inundat subsolul blocului la pivnite,ca dupa fiecare ploaie.In ultimul timp,mai exact de la inlocuirea sistemului de canalizare,la fiecare ploaie avem pivnitele inundate.Credem ca aceasta canalizare noua a fost executata foarte prost din moment ce cu vechea canalizare nu au fost nici o data probleme.In consecinta va rugam sa luati masurile necesare pentru rezolvare.

Vizualizare raspuns:      
Sesizarea a fost transmisa La Compania de Apa Aries spre solutionarea problemelor la canalizare
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1193 -03 Iulie 2014 - Sarbu Dorel
Bună,
As dori daca se poate sa se monteze un corp de iluminat in dreptul imobilului de pe strada.P.Maior, nr.34 deoarece seara este foarte întuneric și aici funcționează un magazin alimentar. In plus ar proteja si de eventuale spargeri pe timpul nopții.
Multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Referitor la adresa dumneavoastra inregistrata la noi sub nr. 19759/04. 07. 2014, prin care ne solicitati montarea unui corp de iluminat public In zona, va comunicam ca solicitarea dumneavoastra a fost aprobata, urmand ca pana la data de 25. 07. 2014 lucrarea sa fie finalizata.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1191 -27 Iunie 2014 - KOVACs calin
buna ziua ,str.luncii este proaspat asfaltata ,problema este ca pe aici se circula foarte tare ,ca si pe principala avem copii mici si tot stam cu frica sa nu vina masini ,daca se poate pune ceva denivelari pentru limitarea vitezei facut din asfalt sau ceva sa mai limiteze viteza multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dvs. inregistrata la noi sub nr. de mai sus, in legatura cu montareaunor dispozitive de limitare a vitezei pe strada Luncii, va comunicam ca din experienta anilor precedenti putem spune ca dupa montarea acestora pe unele strazi din municipiul nostru, au urmat imediat solicitari in vederea renuntarii la aceste limitatoare de viteza din cauza ca au inceput sa apara fisuri la imobilele din jur, iar zgomotele facute de autovehicole la trecerea peste acestea erau extrem de deranjante pentru cetateni,
In cazul in care credeti ca este oportuna aceasta solutie de limitare a vitezei, va rugam sa prezentati un tabel nominal cu acordul cetatenilor din zona, pentru ca ulterior sa nu fie
intampinate probleme de genul celor mentionate mai sus.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1190 -22 Iunie 2014 - oprean alin
Buna ziua,
V-am rugat in sesizarea cu nr.1188 din 12.06.2014, sa trimiteti pe cineva din cadrul primariei sa verifice starea acoperisului de la ANL 2002,si sa se poata repara.Intrucat nu am primit nici un raspuns,voi face o sesizare la OPC,ulterior la ANPC, s.a.m.d.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarilor on-line inregistrate 1a noi sub nr. 1188 din 13.06.2014 si 1190 din 22.06.2014, va facem cunoscut faptul ca vom proceda la efectuarea lucrarilor de reparatiicare se impun 1a sarpanta si invelitoarea blocului de locuinte pentru tineri, destinate inchirieriib1oc- ANL 2002.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1188 -12 Iunie 2014 - OPREAN ALIN
Buna ziua,
Locuiesc in ANL 2002,tot de atunci.Avem probleme cu acoperisul,in sensul ca sunt multe tigle sparte sau exfoliate,iar pe timp de iarna,se face igrasie pe tavane si la peretii exteriori cu geamuri.Din 2008,am schimbat deseori tigle,iar o data la 2 ani zugravesc.De la primarie nu a venit nimeni din 2003 pana astazi sa verifice starea acoperisului.Va rugam sa trimiteti pe cineva sa verifice.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarilor on-line inregistrate 1a noi sub nr. 1188 din 13.06.2014 si 1190 din 22.06.2014, va facem cunoscut faptul ca vom proceda la efectuarea lucrarilor de reparatiicare se impun 1a sarpanta si invelitoarea blocului de locuinte pentru tineri, destinate inchirieriib1oc- ANL 2002.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1187 -03 Iunie 2014 - popa alexandra
buna ziua!eu lucrez pe str Republicii 69 si am 2 gropi mari in asfalt de toata frumusetea ,de cate ori trece o masina imi zboara pietre in geam si cand ploua sterg geamurile de n.. ori pe zi .As fi foarte recunoscatoare daca a-ti binevoi sa le reparati ....va multumesc si sper sa se rezolve ca e tare neplacut

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii Dumneavoastra, inregistrata la noi sub numarul de mai sus, cu
privire la gropile din fata imobilului in care lucrati, va comunicam ca s-a dispus Domeniului Public Campia Turzii S.A. executarea Iucrarilor de reparatii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1186 -02 Iunie 2014 - MARI ALEXANDRU
- Buna ziua, doresc sa stiu daca Primaria mai sprijina Proiectul Casa Verde respectiv pentru izolarea termica a caselor particulare si montarea de panouri solare pe acestea si care ar fi sprijinul financiar( in procente) din partea Primariei pentru persoanele care detin case proprietate personala ,respectiv persoane fizice.Pentru eventualele date suplimentare respectiv depunerea dosarelor as dori sa-mi trimiteti informatii detaliate pe adresa mea de email. Pentru raspuns ,va multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizării dumneavoastră on-line nr. 1186/02.06.2014, vă comunicăm următoarele:
Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire "Casa verde" - persoane fizice, cu finanțare din Fondul pentru mediu, s-a derulat în perioada 2010 – 2011, fiind închis la sfârșitul acestei perioade;
Pentru mai multe detalii referitoare la acest program, vă rugăm să consultați site-ul www.afm.ro/casa_verde_pf.php.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1185 -10 Aprilie 2014 - Giurgiu Cristian
Buna ziua,

se poate achita factura pentru salubritate si apa online?

Va multumesc!
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1184 -02 Aprilie 2014 - scinteie maier
Exista "SERVICIUL PT. ASOCIATIILE DE LOCATARI "in cadrul primariei?

Vizualizare raspuns:      
Vă informăm că în cadrul Primariei Câmpia Turzii există personal de specialitate care se ocupă de activitatea asociațiilor de locatari/proprietari în cadrul serviciului de Evidența și Gestiunea Patrimoniului, camera 34, etajul 2.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1182 -22 Martie 2014 - rus daniel
Buna ziua!
Pe strada Aleea Vanatorilor intre nr.4 si nr,6 s-a spart conducta de apa rece anul trecut. De atunci nu a mai reparat nimeni groapa ramasa. Saptamana trecuta s-a reparat strada, dar groapa a ramas. Cei de la drumuri au spus ca cei de la apa trebuie sa repare. De ce nu umblati sa verificati starea drumurilor reparate daca tot dati bani din impozitele platite de noi? Si cand credeti ca se va repara?

Vizualizare raspuns:      
Problema sesizată de dumneavoastră a fost remediată.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1181 -19 Martie 2014 - Pop Valentin
Buna ziua!
Va rog montati barierele din Parcul Municipal inapoi, chiar nu vrem sa vedem care ce masina are si sa auzim ce muzica de doi lei asculta, nu mai zic viteza cu care circula acesti cetateni cu IQ mai mic decat numarul de roti de la masina.
Va rog amenajati un spatiu special pentru cei care vor sa-si plimbe cainii.
Puneti Politia Locala sa stea mai mult in Parcul Municipal si sa aplice amenzi celor necivilizati.
Ridicati cainii fara stapan de pe strazi.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastră on-line nr. 1181 / 2014, vă aducem la cunoștință urmatoarele:
Privind barierele din Parcul Municipal Câmpia Turzii, vă informăm că s-a solicitat un răspuns la firma care a demontat respectivele bariere și conform adresei primite de la Compania de Salubritate Câmpia Turzii înregistrată la noi cu nr. 11948 / 2014, prin care ne comunică, că această decizie a fost pusă în aplicare în urma discuțiilor dintre domnul Primar Radu Hanga și domnul Director General Ioan Șandru de la firma menționată mai sus, privind ineficiența acestor bariere care erau ocolite de către autovehicule astfel distrugându-se spațiul verde.
Întrucat Serviciul Public Poliție Locală, momentan nu dispune de personal necesar pentru asigurarea permanenței în Parcul Municipal Câmpia Turzii, în astfel de situații vă rugăm să sesizați Poliția Municipiului Câmpia Turzii pentu intervenție la numărul de telefon 0264368222.
În ceea ce priveste accesul persoanelor cu câini în locurile publice, acesta este posibil în conformitate cu prevederile OUG 55 / 2002, Art. 6, alin 4.
Referitor la câinii fără stăpân, vă informăm că la ora actuală există un protocol pentru capturarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1180 -11 Martie 2014 - farcas mihai
buna...as dori sa va intreb care e situatia locurilor de parcare din p ta mihai viteazu nr 1( in spatele GERMANOS, BT,...).As dori sa inchei un contract pe un loc liber de parcare, pt. ca niste "specimene din gaura neagra a galaxiei NGC 1097, au gaz si praf stelar in loc de creier" ca sa nu spun "vecini idioti si cocalari"....si au inceput sa-mi ridice stergatoarele si sa zgarie masina fara sa aiba bunul simt sa-mi arate un contract de inchiriere pe locurile de parcare.Nu vreau sa fiu cocalar...

Vizualizare raspuns:      
In vederea obtinerii unui loc de parcare de resedinta, va rugam sa prezentati la
Primaria municipiului Campia Turzii, Serviciul A.T.U urmatoarele:
- copie dupa cartea de identitate a solicitantului;
- copie dupa certificatul de inmatriculare a autoturismului;
- completarea unei cereri tipizate.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1178 -25 Februarie 2014 - Nadia Milesan
Bună ziua.As dori sa sesizez faptul ca in dreptul imobilului cu nr.55 de pe strada.de.i.rațiu este o bezna totala si sunt multe mașini parcate pe marginea drumului.De asemenea copiii se joaca pana târziu în stradă și circulația este destul de intensa (fiind si biserica de penticostali la 2 case distanta. Ar fi bine daca s-ar putea monta un corp de iluminat in dreptul imobilului cu nr.55. As fi de acord si sa cumpar eu becul numai sa se rezolve situatia. Multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Referitor la adresa dumneavoastra inregistrata la noi sub nr. 7274/26.02.2014, prin care ne solicitati montarea unui corp de iluminat public, va comunicam ca solicitarea dumneavoastra a fost analizata, urmand ca in perioada urmatoare sa fie luate rnasuri desolutionare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1177 -25 Februarie 2014 - Emilia Iachim
Buna ziua d-le Primar!
venim cu o solicitare de a lua ceva masuri privind cetatenii orasului nostru care detin caini si care ii plimba, sa nu lase murdarii peste tot in oras. Odata cu sosirea primaverii, copii nu mai pot merge in locurile de joaca amenanjata special, pentru ca peste tot sunt fecale, aceasta am constatat si astazi si saptamana trecuta. Va rugam sa luati masuri, sa adune dupa ei sau sa fie amenajat loc special pentru plimbarea cateilor.Va multumim!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on- line, referitoare la problemele create de detinatorii de animale de companie, mai ales in locurile de joaca si parcuri, va aducem la cunostiinta urmatoarele:
- S.C. Compania de Salubritate Campia Turzii S.A., conform contractului de delegare a serviciului public de salubrizare a municipiului Campia Turzii, are sarcina de a salubriza locurile de joaca si parcurile de doua ori pe saptamana;
- in vederea evitarii situatiilor neplacute, printre care se numara si accesul in locurile de joaca si parcuri cu animale de companie, s-au conceput regulamente de utilizare a acestor spatii special amenajate pentru recreere si s-a emis ordinul de incepere pentru montarea acestor placute informative in eel mai scurt timp;
-totodata dupa instalarea regulamentelor se va trece si la monitorizarea mai stricta a acestor spatii, in vederea depistarii si sanctionarii oricaror abateri de la normele de igiena si sanatate publica.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1176 -21 Februarie 2014 - Burlacu Eugen

In numele asociatiei de proprietari de pe str.1Mai
doresc sa va sesizez un aspect deosebit de neplacut
care se petrece in fiecare noapte pana dimineata devreme
si anume faptul ca in vecinatate, (barul discotecii Armaghedon)
muzica ce rasuna din acel spatiu nu ne lasa sa ne odidnim
chiar daca dimineata terbuie sa mergem la munca si respectiv copii la scoala.
Mentionez ca pe data de 19.02.2014 am sesizat politia mun.Campia Turzii,care a intervenit de 3 ori in acea noapte dar fara folos

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastra online nr. 1176/21.02.2014 inregistrat la noi sub nr. de mai sus va comunicam ca din verificarile efectuate la sediul societatii si informatiile comunicate de Politia municipiului Campia Turzii, (nu au fost sesizati pentru tulburarea linistii publice in data de 19.02.2014, pe strada 1 Mai si nu au fost aplicate sanctiuni pentru tulburarea linistii publice societatii comerciale Complex Vipro S.R.L sau altor personae din zona), cele sesizate de dumneavoastra nu se confirma.
De asemenea am constatat ca operatorul economic respecta orarul afisat la intrarea in unitate si aprobat prin autorizatia privind desfasurarea activitatii de alimentatie publica.
In situatia in care va confruntati cu astfel de situatii va rugam sa solicitati sprijinul Politiei municipiului Campia Turzii, la numarul de telefon 0264368222.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1174 -11 Februarie 2014 - matei alexandru
Proprietarul imobilului cu nr. 9 de pe strada Garii a facut din trotuar o rampa pentru garaj, cu tot dichisul - borduri, parapet, bitum. In aceasta zona pietonii sunt nevoiti sa se deplaseze pe carosabil. Este vorba mai precis de zona situata intre gara si Gossner. Va rog ori sa remediati aceasta anomalie, ori sa montati niste pitici de gradina pe acea bordura si sa prelungiti rampa pana la fantana arteziana. Consider ca este vorba de un furt din avutul public.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1173 -11 Februarie 2014 - BARAGAN CARMEN-MARIA
avem retete pentru lapte praf si cica nu sunt fonduri?unde sunt banii?cine ne deconteaza banii pt lapte la copiii nostri si ce mananca ei luna asta?apropo,am un dosar pt anl de un an si am cerut o ancheta sociala pentru ca stam 3 persoane in o camera de 2/3 si mi s-a raspuns ca nu s-a construit nimic deci nu se face nimic.orasul asta e mort.cum sa faci o familie aici ca mori de foame.mi-e rusine sincer ca am terminat o facultate prin multa munca si am ajuns sa cersesc laptele copilului meu.

Vizualizare raspuns:      
Referitor la reclamatia dumneavoastra, va informam urmatoarele :
- laptele praf este gestionat de Directia de Sanatate Publica Cluj, Primaria municipiului Campia Turzii, prin Serviciul Public Local de Asistenta Sociala are doar rolul de a transporta laptele praf repartizat de DSP Cluj si a-I distribui, pe baza retetelor eliberate de medicii de familie. Institutia no astra nu detine inforrnatii asupra procedurilor de achizitii ale laptelui praf sau a termenelor de livrare, SPLAS este informat de DSP pentru ridicarea laptelui praf doar in perioadele cand acesta trebuie ridicat de la Cluj:
- pentru obtinerea unei locuinte ANL sau sociala, in fiecare an se puncteaza dosarele depuse si se intocmesc listele de prioritati, in functie de documentele cuprinse in dosar, iar repartizarea locuintelor, in prezent, se face in limita locuintelor eliberate de fostii chiriasi.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1172 -07 Februarie 2014 - Anca Simion
Doresc să întreb în ce stare se află promisiunea electorală de-a se efectua un pasaj subteran care să lege str Traian de centru orașului. Dacă financiar nu este posibil acum, nu s-ar putea pava între linii cu dale pentru acces pietonal avînd in vedere traficul mare peste linii, inclusiv a copiilor care merg la școală în zona fostei pasarele?

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării online inregistrată la noi sub numărul 1172/2014, vă comunicăm urmatoarele:
In campania electorală candidatul USL a fost de acord cu faptul că problema traficului peste calea ferată, între străzile Dr.I.Rațiu si Petru Maior trebuie intr-un fel rezolvată, dar nu a fost de parere că este cazul a se executa un pasaj pe sub calea ferată, fiind excesiv de costisitor. Trebuia gasită altă soluție.
La întâlnirea cu cetățenii organizată in data de 18.06.2013, in cadrul campaniei “Cine ce-a promis”, domnul primar și-a expus punctul de vedere privind oportunitatea pasajului subteran și s-a angajat sa comande un studiu de soluții privind rezolvarea acestei probleme.
Studiul de soluții a fost întocmit de către P.F.A. Sârbu Paul Marius si predat la data de 18.12.2013.
Din el rezultă urmatoarele soluții si costurile aferente dupa cum urmează:
Soluția 1: Pasaj pietonal subteran- cost realizare: 6.921.989 lei (69,22 miliarde lei vechi).
Soluția 2: Pasarelă pietonală supraterană- cost realizare: 828.000 lei (8,28 miliarde lei vechi).
Solutia 3: Amenajare trotuar la nivel de cale ferată- cost realizare: 37.500 lei (375 milioane lei vechi).
Având in vedere costurile, s-a ales soluția executării unui trotuar paralel cu drumul la nivel cu calea ferată , între strada Dr.Ioan Rațiu și strada Dobrogeanu Gherea. Proiectul este în curs de contractare, iar lucrarea va fi executată probabil in semestrul II 2014.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1169 -29 Decembrie 2013 - apahidean vasile
domnule Hanga!a-ti inceput canalizarea pe racosa ,pe marginea racosei este un camin de canalizare de la canalul care vine de la turda fara capac .
nu se poate acoperii pina ce nu se intimpla o nenorocire?????????

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca problema sesizata de dvs. a fost adusa la cunostinta Companiei de Apa, operatorul serviciilor publice cu alimentare cu apa si canalizare, care a acoperit caminul de canalizare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1167 -11 Noiembrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În lipsa unor masuri corecte de salubrizare a cartierului Lut (vezi malul Ariesului) dar si a dezinformarii oferite de directorul Companiei de Salubritate, va anuntam ca vom trimite o reclamatie scrisa însotita de fotografii Directiei de Sanatate Publica Cluj. D-le Hanga, solicitarile noastre sunt legitime dar prost întelese de cei care administreaza banii contribuabilului din cartierul Lut. Sanatatea publica si siguranta noastra sunt vitale. D-le Rotaru, cuvântul dat se respecta!

Vizualizare raspuns:      
AICI puteti vizualiza raspunsul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1166 -04 Noiembrie 2013 - Groza Danut
Buna ziua! Va rog frumos sa schimbati becul ars de pe stalpul de langa transformatorul de curent de pe Aleea Vanatorilor.

Vizualizare raspuns:      
S-au efectuat verificari la fata locului si s-a remediat defectul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1165 -01 Noiembrie 2013 - gazdac vasile mihai
Buna ziua. De ceva vreme nu mai functioneaza iluminatul public pe aleea dintre parcul central si blocul G2. Va rog remediati daca se poate.

Vizualizare raspuns:      
S-au efectuat verificari la fata locului si defeciunile au fost remediate
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1164 -28 Octombrie 2013 - farcas cornel
buna ...sper sa imi dati un raspuns concret respectand legea 230/2007(legea locuintei). Hidroizolatia palierului sc b bl D, s-a deteriorat total, iar apa a patruns in structura blocului ...adica in apartamentul 29(al meu).Am contactat asociatia de locatari prin administrator si presedinte,din 4 firme am ales 1 firma de constructie care sa dea garantie si am platit 3500 ron din buzunarul meu sa refac acoperisul blocului...un bun comun. Un singur locatar nu vrea sa cotizeze.Ce pot face legal?

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiției d-voastră, prin care ne informați ca d-nul Cătană nu contribuie la lucrarea de izolare a acoperișului blocului, vă comunicăm următoarele:
Izolarea acoperișului blocului este o lucrare comună la care trebuie să contribuie toți proprietarii de pe coloana respectivă, deoarece, conform art.32 alineatul 3.) din H.G. 1588/2007: "nici un proprietar de apartament sau de spațiu cu altă destinație decât aceea de locuință nu va fi exceptat de la obligația de a contribui la plata cheltuielilor comune inclusiv cele aferente fondurilor din asociația de proprietari".
Dacă nu contribuie la această lucrare comună, d-nul Cătană poate fi acționat în instanță, de către asociația de proprietari din care faceți parte.
    Cu stimă,
Tipareste PDF

Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 
Primaria
Marti, 06 Octombrie 2015
vizitator: 54.226.45.241
Page Rank Check