Campia Turzii, Laminoriștilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 
 Nr.înreg.1167 -11 Noiembrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În lipsa unor masuri corecte de salubrizare a cartierului Lut (vezi malul Ariesului) dar si a dezinformarii oferite de directorul Companiei de Salubritate, va anuntam ca vom trimite o reclamatie scrisa însotita de fotografii Directiei de Sanatate Publica Cluj. D-le Hanga, solicitarile noastre sunt legitime dar prost întelese de cei care administreaza banii contribuabilului din cartierul Lut. Sanatatea publica si siguranta noastra sunt vitale. D-le Rotaru, cuvântul dat se respecta!

Vizualizare raspuns:      
AICI puteti vizualiza raspunsul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1166 -04 Noiembrie 2013 - Groza Danut
Buna ziua! Va rog frumos sa schimbati becul ars de pe stalpul de langa transformatorul de curent de pe Aleea Vanatorilor.

Vizualizare raspuns:      
S-au efectuat verificari la fata locului si s-a remediat defectul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1165 -01 Noiembrie 2013 - gazdac vasile mihai
Buna ziua. De ceva vreme nu mai functioneaza iluminatul public pe aleea dintre parcul central si blocul G2. Va rog remediati daca se poate.

Vizualizare raspuns:      
S-au efectuat verificari la fata locului si defeciunile au fost remediate
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1164 -28 Octombrie 2013 - farcas cornel
buna ...sper sa imi dati un raspuns concret respectand legea 230/2007(legea locuintei). Hidroizolatia palierului sc b bl D, s-a deteriorat total, iar apa a patruns in structura blocului ...adica in apartamentul 29(al meu).Am contactat asociatia de locatari prin administrator si presedinte,din 4 firme am ales 1 firma de constructie care sa dea garantie si am platit 3500 ron din buzunarul meu sa refac acoperisul blocului...un bun comun. Un singur locatar nu vrea sa cotizeze.Ce pot face legal?

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiției d-voastră, prin care ne informați ca d-nul Cătană nu contribuie la lucrarea de izolare a acoperișului blocului, vă comunicăm următoarele:
Izolarea acoperișului blocului este o lucrare comună la care trebuie să contribuie toți proprietarii de pe coloana respectivă, deoarece, conform art.32 alineatul 3.) din H.G. 1588/2007: "nici un proprietar de apartament sau de spațiu cu altă destinație decât aceea de locuință nu va fi exceptat de la obligația de a contribui la plata cheltuielilor comune inclusiv cele aferente fondurilor din asociația de proprietari".
Dacă nu contribuie la această lucrare comună, d-nul Cătană poate fi acționat în instanță, de către asociația de proprietari din care faceți parte.
    Cu stimă,
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1163 -25 Octombrie 2013 - stan ioan
Am infintat o asociatie nonprofit in mun. CAMPIA TURZII asi dori daca se poat o colaborare cu departamentul sociala al primerie CAMPIA TURZII cu informati,date personale ale persoanelor care se alfla in baza de date ale departamentul social al primerie.
Doresc sa am si eu o baza de date despre asistati social si vreau sa fac un proiect cu fonduri nerabusabile si vreau sa aflu cate famili sunt in baza de data (al primerie) si ce greutati au famile sarace.

Vizualizare raspuns:      
AICI puteti vizualiza raspunsul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1162 -17 Octombrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În atentia viceprimarului Lojigan si a directorului de la S.C. SLCIAS. Rugam amenajarea unui spatiu de gunoi pentru cetatenii din cart. Lut, în special pentru gunoaiele rezultate din gradini,animale de casa, materiale de constructii, etc. Tomberoanele menajere devin neîncapatoare, iar în lipsa acestui spatiu exista tendinta depozitarii gunoaielor pe malul Ariesului,cum bine se stie, sau, mai nou, la padure. Rugam sa raspundeti pozitiv acestei solicitari din partea platitorilor la zi

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere problemele ridicate, petiția dumneavoastră a fost înaintată Companiei de Salubritate Câmpia Turzii, societate care prestează serviciul de salubrizare, spre analiză și soluționare.
Răspunsul motivat al operatorului de salubrizare poate fi vizualizat în AICI.
    
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1161 -14 Octombrie 2013 - stan ioan
Am infintat o asociatie non profit trebuie sa ma inregistrezi la primarie sau nu sau autorizatie de functionare imi trebuie sau nu de la primarie multumesc frumos

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dumneavoastra, va comunicam urmatoarele:
- Regulamentul de autorizare al operatorilor economici de pe raza municipiului Campia Turzii este aprobat prin H.C.L. 39/2010,
- conform art. 3 din Regulament: "Organizatiile non-profit vor solicita autorizatie de functionare doar in situatia In care In punctul de lucru respectiv se desfasoara activitate cu caracter comercial."
Deci, in cazul in care veti desfasura activitati comerciale trebuie sa va prezentati la Serviciul Evidenta si Gestiunea Patrimoniului, pentru obtinerea autorizatiei de functionare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1160 -11 Octombrie 2013 - Florin TALOS
Am vazut ca ati imputernicit RAGCL sa vanda cladirea fostei CT10 de pe Baritiu catre CAA. Nu sunteti de parere ca activitatea pe care o desfasoara CAA in acea locatie este incompatibila cu vecinatatile. Sunt mai putin de 25 m fata de geamurile locuintelor iar zgomotul si fumul de la autovehicule si utilaje ajunge pana in locuinte. Din punct de vedere al salubritatii zonei coroborata cu garajele zona arata dezastruos. CAA depoziteaza materiale(nisip,etc) si in afara incintei. Rog analizati !!!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs online nr.1160/2013, va informam ca Centrala termica nr.10 apartine domeniului public al municipiului Campia Turzii, fiind transmisa in administrarea S.C. Compania de Apa Aries S.A.
Mentionam ca nu exista o hotarare prin care Consiliul Local al municipiului Campia Turzii sa aprobe vanzarea acestei centrale catre SC Compania de Apa Aries S.A.
Totodata consideram ca activitatea desfasurata de catre S.C. C.A.A. S.A. in aceasta locatie nu produce disconfort vecinilor, avand in vedere faptul ca spatiul este utilizat ca si vestiar, depozit si parcare vehicule.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1158 -04 Octombrie 2013 - ludusan lenuta
Va rog sa luati masuri pentru a elibera spatiile din cartierul,muncitoresc in zona blocurilor din strada Gh.Baritiu de ciinii comunitari deoarece copii care merg la gradinita si la scoala le ieste frica de acestia.Seara cind ne intoarcem acasa nu putem intra in scara blocului si noaptea nu ne putem odihni din cauza lor. Va multumesc.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1155 -23 Septembrie 2013 - PETER AMALIA
BUNA ZIUA AS DORI O INFORMATIE DE LA REGISTRUL DE STARE CIVILA. EU M-AM CASATORIT IN STRAINATATE ACUM 4 ANI .DE CE ACTE AS AVEA NEVOIE PT.INSCRIEREA IN STAREA CIVILA DIN ROMANIA SI CAT TIMP DUREAZA ELIB.CERTIF.ROM DE CASATORIE ,DUPA CARE URMEAZA SCHIMBAREA CARTII DE IDENTITATE.VA MULTUMESC . CU ATENTIE AMALIA PETER


 Nr.înreg.1153 -14 Septembrie 2013 - stan ioan
doeresc mai multe informati despre fonduri nerambusabile pt ong locale:
proiectul trebuie facut de o firma specializate de a face proiecte sau poat fi facut de catre ong

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dv. înregistrată la Primăria Municipiului Câmpia Turzii cu nr. 27426/16.09.2013, vă comunicăm următoarele:
În conformitate cu Legea 350/2005 actualizată privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează începând cu data de 1 octombrie 2013 selecția proiectelor cu finanțare nerambursabilă din bugetul local.
Deschiderea acestei sesiuni se se va desfășura după următorul calendar :
-01 - 30 octombrie 2013: Perioada de depunere a proiectelor;
-01 - 06 noiembrie 2013: Perioada de evaluare și selecție a proiectelor;
-07 - 11 noiembrie 2013: Comunicarea rezultatelor și încheierea contractelor cu beneficiarii;
Data limită până la care se pot depune proiecte este 30 octombrie 2013
Dosarul de participare la selecția de oferte trebuie să conțină următoarele documente :
1) cerere tip de finanțare – 1 ex.
2) copia actului constitutiv și a statutului organizației, respectiv a actelor adiționale prin care au fost modificate acestea ( după caz)
3) copie dupa certificatul de înregistrare fiscală sau orice alte acte doveditoare ale dobândirii personalității juridice - semnate și ștampilate cu mențiunea “conform cu originalul”
4) declarație pe propria răspundere din care să rezulte că solicitantul nu are datorii la bugetul de stat, la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii și la bugetul local al unității administrativ teritoriale în care își are sediul / domiciliul / reședința
5) declarație pe propria răspundere privind existența contribuției solicitantului - surse de finanțare proprii și / sau atrase ;
Aceste formulare tipizate pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii, sau pot fi obținute de la Biroul Relații Publice și Comunicare - Primăria Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr.2, camera 22, sau Palatul Cultural „Ionel Floașiu” - Serviciul Cultural, str.Piața Mihai Viteazu nr.8.
Dosarul complet, conținând toate documentele solicitate se depune la Biroul Relații Publice și Comunicare - Primăria Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr.2, camera 22.
Vă mai aducem la cunoștință faptul că solicitanții trebuie să depună dosarul de participare la selecție cu toate documentele specificate mai sus și nu există nici o condiționare în ceea ce privește persoana care întocmește proiectul.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1152 -11 Septembrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! Urmare solicitarii înregistrata sub nr. B15/20620/20.07.2013., doresc sa precizez urm: "a nu se justifica montarea unui stâlp de iluminat public" pe strada mentionata,în conditiile în care nu s-a luat nici o masura pentru stoparea furturilor din gradinile noastre, împotriva hotilor de material lemnos din padurea alaturata, a hotilor care ne distrug digul de protectie a mal. Ariesului, dovedeste un act de iresponsabilitate din partea semnatarilor acestei decizii si o atitudine nedemna.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dumneavastră on-line cu numarul 1152 din 11/09/2013, vă comunicăm:
- Cu privire la răspunsul pe care l-ați primit la solicitarea dumneavoastră vi s-au comunicat urmatoarele: "Vă facem cunoscut faptul că s-a verificat situația la fața locului și că în conformitate cu normele în vigoare nu se justifică instalarea a încă unui stâlp pentru iluminat public în vecinătatea proprietății dumneavoastră. Vom căuta în continuare găsirea unei soluții entru rezolvarea favorabilă a problemei ridicate de dumneavoastră." ;
- De asemenea, în ceea ce privește problema sesizată de către dumneavoastră cu privire a furturile din cartier, vi s-a mai comunicat cu altă ocazie, că aceste fapte au un caracter penal și se
află exclusiv în competența Poliției Municipiului Câmpia Turzii, fapt pentru care, în fiecare din aceste situații n parte, vă rugăm să vă adresați în scris cu o plângere penală instituției de mai sus;
- Vă mulțumim pentru implicarea de care dați dovadă în rezolvarea problemelor comunității în care locuiți și vă asigurăm de întregul nostru sprijin în limita posibilităților și competențelor
conferite prin legile în vigoare;
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1151 -04 Septembrie 2013 - vad daniela renata
daca primim reteta de la medic pentru lapte praf de ce mi se spune in fiecare luna ca sa epuizat ??????????????????? .

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii d-voastră, prin care faceți referire la modul de distribuire al laptelui praf acordat copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-12 luni,care nu beneficiază de lapte matern, conform Legii 321/2001, vă informăm următoarele:
- conform legislației în vigoare, primăria are obligația de a asigura doar transportul și distribuirea laptelui praf de la spațiile de depozitare ale direcțiilor de sănătate publică către populație. Direcțiile de sănătate publică sunt cele care stabilesc cantitățile de lapte praf care urmează a fi distribuite
de către fiecare unitate administrativ teritorială.
Menționăm astfel că, laptele praf care se primește este distribuit pe baza rețetei eliberată de medicul de familie, în funcție de cantitatea care ne este repartizată lunar de
Direcția de Sănătate Publică Cluj.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1150 -03 Septembrie 2013 - dani dani
vreau sa intreb cand se va face modernizarea retelei de canalizare pe str. Tebea deoarece este slab functionala si se infunda foarte des, fiind depuneri de pietris pe reteaua.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastră on-line 1150, inregistrata la noi sub numarul 26560 din 04.09.2013, va aducem la cunoștință că problema sesizată de dumneavoastră a fost adusă la cunoștință Companiei de Apă, operatorul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Câmpia Turzii, urmând a fi luate măsuri urgente de rezolvare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1148 -03 Septembrie 2013 - Talos Florin Liviu
Vreau sa ma inscriu si sa activez in noua Asociatie pentru protectia consumatorului. Am cautat pe internet si la adresa din actul de constituire si nu am gasit date de contact. Va rog sa ma ajutati cu o persoana si datele de contact. Va multumesc !!!

Vizualizare raspuns:      
Domnule Talos Florin o sa va anunt cand va avea loc urmatoarea Adunare Generala si atunci o sa va puteti exprima dorinta de a va inscrie in noua Asociatie pentru Protecția Consumatorului și Monitorizarea Calității Produselor din Municipiul Câmpia Turzii.

Cu respect, Diana Todor
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1147 -30 August 2013 - Giurgiu Cristian
Buna ziua,

Locuiesc in blocul ANL de pe strada GH Baritiu si am primit in posta o scrisorica in legatura cu posibila cumparare a imobilului. In ce conditii , la ce pret este acesta. Mentionez ca locuiesc in garsoniera.

Va multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dvs. online nr.1147/30.08.2013 prin prezenta, vă comunicăm că s-a emis actul normativ prin care s-a stabilit valoarea de înlocuire a locuințelor pentru tineri pe anul în curs, respectiv 326 euro/mp suprafață construită inclusiv TVA.
Din prețul de vânzare rezultat, se va scădea valoarea de înlocuire și amortizarea calculată de la data punerii în funcțiune până la vânzare.
Având în vedere cele menționate mai sus, vom proceda la stabilirea prețului de vânzare pentru fiecare locuință, urmând ca acesta să fie pus la dispoziția tuturor chiriașilor interesați de cumpărarea locuinței.
După stabilirea prețurilor de vânzare, dacă intenționați să cumpărați locuința, titularul contractului de închiriere va trebui să depună o solicitate scrisă la Primăria municipiului Câmpia Turzii, în vederea demarării procedurilor de vânzare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1144 -12 August 2013 - Giurgiu Georgeta
Locuitorii de pe strazile G.Enescu si 9 Mai, va informeaza ca iluminatul public nu mai functioneza din 05.08.2013.
Va rugam dispuneti.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dumneavoastră on-line, vă aducem la cunoștință că problema sesizată a fost rezolvata În data de 14.08.2013.
Pe viitor vă rugăm, ca În cazul apariției oricărei probleme la iluminatul public, să sesizați imediat acest lucru pentru a se lua măsuri urgente de remediere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1143 -15 Iulie 2013 - Daniel Sihastru
Buna!De ceva vreme garnitura de la canalul de linga primarie s-a deteriorat si face un zgomot cam neplacut cand trec masinile peste el.Noi il auzim din bloc,d- voastra nu? Este chiar in fata la bistro nr. 6(hai ca v-am dat si locatia exacta),cu toate ca intrarea la primarie este chiar linga el.Ma intreb daca era an electoral oare il auzea-ti ce zgomot face?Rusine.Sunt curios cand se v-a rezolva . Cu stima!Un votant oarecare.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra on-line 1143, inregistrata la noi sub numarul 21610 din 18.07.2013, va aducem la cunostiinta ca problema sesizata a fost rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1142 -14 Iulie 2013 - Groza Danut
Buna ziua! Cand se va matura Aleea Vanatorilor si cand se va taia iarba de pe terenul de joaca de pe aceeasi strada? (are peste 1 metru). Va propun sa mergeti pana in Blaj, sa vedeti cum trebuie sa arate un oras... Spor la treaba!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastră on-line nr. 1142 / 2013, privind problemele sesizate de dumneavoastră, vă informăm că aceastea au fost remediate.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1141 -06 Iulie 2013 - mircea roman
domnule primar in legatura cu taximetristii nu se poate face nimic..aici in centru pe strada 1 decembrie 1918 nu se respecta statia si nici linistea publica,sa nu mai zicem de curatenie..chiar asa e orasul lor...va rog sa luat masuri

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line, vă informăm că reprezentanții instituției noastre s-au deplasat de mai multe ori în zonă, însă cele menționate de dumneavoastră nu se confirmă.
Dacă sesizați cazuri de încălcare a liniștii și ordinii publice, pentru operativitate vă rugăm să vă adresați Poliției Municipiului Câmpia Turzii, la tel. 0264-368222.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1140 -05 Iulie 2013 - Huiber Alexandru
Va felicit pentru initiativa de completare a regulamentului de urbanism pentru interzicerea constructiilor tip pagoda, cu turnulete, etc.
Ma intreb ce veti face cu cele existente? Personal recomand sa impuneti refacerea acestora, in termen de 3 luni si amendarea proprietarilor dupa fiecare 30 de zile urmatoare daca nu se conformeaza.
Apreciez efortul de refacere a strazilor.
Mult succes

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dvs. online comunicăm urmatoarele:
- acoperișurile tip pagoda, cu turnulete, etc., la casele de locuiti la care faceți referire sunt executate in baza unor Autorizații de Construire eliberate în conformitate cu prevederile legale și cu Regulamentul Local de Urbanism existente la acea dată; in prezent nu avem nici o baza legala pentru a interveni.
- va multumim pentru aprecieri.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1139 -05 Iulie 2013 - calin kovacs
buna ziua dl.primar dvs nu faceti munca de teren,va rog instent sa veniti pe str. luncii sa vedeti ce strada avem ,chiar nu va intereseaza deloc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dvs. on-line, înregistrată la noi sub numărul de mai sus, vă informăm că s-au finalizat lucrările de reabilitare rețele de canalizare, iar la solicitările locuitorilor străzii Luncii, se vor reabilita și rețele de apă -tronson dintre intersecția cu Trandafirilor – capăt stradă și după executarea acestora vom putea trece la reparația străzii prin asfaltare.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1138 -15 Iunie 2013 - mari alexandru
-Cum este posibil ca dupa ce in 2012 s-a asfaltat toata strada in urma schimbarilor de bransamente(apa,canal),in 2013 sa se decoperteze din nou, sa se sape adanc pentru schimbarea bransamentului de gaz.De ce nu s-au putut schimba aceste bransamente cu o singura decopertare,pentru ca m-i se pare absurd ca in decursul unui an calendaristic sa se sape,coperteze-decoperteze si sa se repare de atatea ori(specific ca in luna MAI s-a asfaltat zona in care in IUNIE se sapa adanc).Totul din bani publici.

Vizualizare raspuns:      
    Ca urmare a sesizarii dumneavoastră on-line nr. 1138/2013, vă aducem la cunoștință că pe strada Andrei Mureșanu, s-a așternut un covor asfaltic pe carosabil și trotuare în anul 2011 și s-au executat în campania de plombări străzi din municipiul Câmpia Turzii și plombarile gropilor cu beton asfaltic pe strada menționată mai sus, pentru o circulație în condiți optime.
    Reprezentantii S.C. E-on Gaz Distribuție S.A. Târgul Mureș, au depistat probleme majore la conductele și branșamentele de gaze naturale și obținând finanțare, au trecut la înlocuirea acestora pentru siguranța cetățenilor.Toate săpăturile cu reparația carosabilului și trotuarelor, vor fi suportate de beneficiarul lucrărilor, respectiv S.C. E-on Gaz Distribuție S.A. Târgul Mureș.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1137 -13 Iunie 2013 - nemes alexandru
Domnule primar !
Va rog sa aveti amabilitatea sa raspundeti audientelor online
Cand ati avut nevoie de voturi ati fost prompt si amabil la cerut. O sa fiti din nou amabil la urmatoarele alegeri ?
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1135 -10 Iunie 2013 - calin kovacs
buna ziua ,mentionez ca s-au terminat lucrarile pe str.luncii,in loc de asfalt au nivelat un camion de balastru,in urma ploilor s-au facut gropi de nu se mai poate trece cu masina,inteleg ca nu sunt bani pt asfaltare dar avand in vedere ca suntem in zona A de impozitare si nu avem conditiile necesare zonei A, ar fi corect ca str lunci sa nu mai plateasca anul viitor impozit la zona A,suntem ca si in epoca de piatra va multumesc,si va rog sa faceti cumva sa reparati str.suntem asa de 2 ani

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dvs. on-line, vă informăm că s-au finalizat lucrările de reabilitare rețele de canalizare, iar la solicitările locuitorilor străzii Luncii, se vor reabilita și rețele de apă -tronson dintre intersecția cu Trandafirilor – capăt stradă și după executarea acestora vom putea trece la reparația străzii prin asfaltare.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1134 -10 Iunie 2013 - Vasile Adrian
Domnule primar,
Mai verifica cineva din primarie daca proprietarii de garaje amplasate pe domeniul public, garaj-asa cum scrie in autorizatie de constructie, le folosesc in scop de garaj sau intre timp au gdevenit ateliere, crescatorii de porumbei, gaini, iepuri, etc. sau au instalatii electrice improvizate care sunt un real pericol de incendiu si creaza murdarie, zgomote, mirosuri si disconfort pt. vecini. Fiti curiosi si vedeti str. Ghe. Baritiu, nr.40B, in spate la bl.G.

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesizării dumneavoastră, reprezentanții Primăriei Municipiului Câmpia Turzii s-au deplasat pe str. Gh. Barițiu nr. 40 B, în spatele blocului G și au constatat doar faptul că pe unul dintre garaje există improvizat un adăpost pentru porumbei. Vă informăm că vom notifica chiriașul terenului pentru a desființa acest adăpost.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1133 -05 Iunie 2013 - rus cristina
buna ziua.chiar nu exista lege pentru romi???ce se intampla aici in g 120 este rusinea orasului.daca nu e politia prezenta e salvarea.aici in fata blocului se joaca fotbal zilnic in strada.dau in masini cu mingea rup oglinzi,indoaie tabla la masini dar politia nu ia nici o masura.chiar nu se poate face nimic???romii sunt exclusi din constitutia romaniei ei nu au lege???va rugam sa luati masuri ca nu dam sute de mii de euro pe masini sa le distruga.dau si inoameni cu mingea.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a reclamației dumneavoastră on-line nr. 1133 din 05.06.2013 vă informăm că faptele menționate de dumneavoastră, respectiv distrugerile de bunuri, au un caracter penal și se află în competența exclusivă a Poliției Municipiului Câmpia Turzii, motiv pentru care vă rugăm să vă adresați în scris cu plângere penală instituției menționate pentru fiecare situație în parte.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1132 -02 Iunie 2013 - Lăcătuș Nicușor
1 iunie 2013 am desfășurat un program artistic dedicat copiilor în Cartierul Muncitoresc. Binențeles că ne-a prins ploaia pe toți, artiști, public, stații de amplificare și alte aparaturi electrice. Rugăm autoritățile publice din Câmpia Turzii să nu mai programeze exact pe 1 iunie orice altfel de manifestare care nu are loc cu 1 iunie. Am vrut să ne desfășurăm în sala de spectacole dar nu s-a putut. Vă mulțumesc pt. înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1131 -29 Mai 2013 - SUCIU SEBASTIAN CIPRIAN
Buna ziua
as dori sa va intreb d le primar, pe str enescu noi cand vom fi legati la canal, apa gaz?platim si noi impozite pe pamant si case la primaria c turzii, va invit sa vedeti ce noroi e pe strada, nu se poate macar ceva balastru pus ca sa avem acces la case ?
tot noroiul ajunge apoi de pe roti pe strazile orasului, e normal?
va rog frumos in numele tuturor locatarilor de pe aceasta strada sa luati masuri si pentru noi
multumim

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitării dvs. on-line, vă aducem la cunoștiința urmatoarele :
-bugetul local având resurse limitate în acest an, nu putem susține financiar lucrările de extindere apă și canalizare, dar prin H.C.L. nr. 73/30.05.2013, s-a aprobat cota de participare a municipiului Câmpia Turzii în vederea finanțării pasului II al proiectului ‘’Extindere sisteme de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Turda –Câmpia Turzii ‘’, prin care se vor putea realiza și lucrările menționate anterior pe extinderea străzii George Enescu ;
-referitor la drum, acesta este cuprins în planul de reparații care presupune în acest caz realizarea infra și suprastructurii drumului (terasamente, fundații de balast, macadam, straturi de asfalt, trotuare) în anul 2015. Pâna atunci sperăm ca cetățenii din zonă vor finaliza racordurile la toate rețelele la care vor dori să se racordeze și în paralel vom parcurge și noi etapele necesare pentru a transforma acest tronson de drum care momentan este in evidențele noastre drum de exploatare, în strada George Enescu.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1130 -17 Mai 2013 - nemes alexandru
Domnule Primar
Indraznesc sa va adresez o intrebare "murdara":
-nu credeti ca este nevoie de un WC public in acest oras ?
Daca esti in oras si ai nevoie de un WC, trebuie sa te duci la restaurant.
Daca esti in gara si te cauta nevoile trebuie sa mergi la bar.
Si inca un aspect. Nu mai aruncati banii pe marcajul drumurilor care sunt pline de gropi, mai bine plombati-le mai intai

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line nr. 1130/2013, vă facem cunoscut că s-a solicitat punctul de vedere al S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A., firma care a administratat WC-ul public situat în Parcul Central "Ionel Floasiu", care ne-au informat că în perioada când acesta a fost în administrarea lor, au constatat că numărul utilizatorilor este de sub 5 persoane pe zi, probabil și datorită faptului că în zona centrală, funcționează o serie de restaurante, terase, care au grupuri sanitare, în care este permis accesul persoanelor care nu fac consumație în respectivele localuri.
Referitor la marcajele executate pe străzi, s-au luat măsuri de a nu fi marcate zonele cu gropi, iar aceste lucrări sunt obligatorii a se executa cât mai repede atunci când condițiile meteorologice permit, fiind vorba despre siguranța circulației rutiere și pietonale..
Tipareste PDF

Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 
Primaria
Duminica, 03 Mai 2015
vizitator: 174.129.72.165
Page Rank Check