Campia Turzii, Laminoriștilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 
 Nr.înreg.1142 -14 Iulie 2013 - Groza Danut
Buna ziua! Cand se va matura Aleea Vanatorilor si cand se va taia iarba de pe terenul de joaca de pe aceeasi strada? (are peste 1 metru). Va propun sa mergeti pana in Blaj, sa vedeti cum trebuie sa arate un oras... Spor la treaba!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastră on-line nr. 1142 / 2013, privind problemele sesizate de dumneavoastră, vă informăm că aceastea au fost remediate.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1141 -06 Iulie 2013 - mircea roman
domnule primar in legatura cu taximetristii nu se poate face nimic..aici in centru pe strada 1 decembrie 1918 nu se respecta statia si nici linistea publica,sa nu mai zicem de curatenie..chiar asa e orasul lor...va rog sa luat masuri

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line, vă informăm că reprezentanții instituției noastre s-au deplasat de mai multe ori în zonă, însă cele menționate de dumneavoastră nu se confirmă.
Dacă sesizați cazuri de încălcare a liniștii și ordinii publice, pentru operativitate vă rugăm să vă adresați Poliției Municipiului Câmpia Turzii, la tel. 0264-368222.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1140 -05 Iulie 2013 - Huiber Alexandru
Va felicit pentru initiativa de completare a regulamentului de urbanism pentru interzicerea constructiilor tip pagoda, cu turnulete, etc.
Ma intreb ce veti face cu cele existente? Personal recomand sa impuneti refacerea acestora, in termen de 3 luni si amendarea proprietarilor dupa fiecare 30 de zile urmatoare daca nu se conformeaza.
Apreciez efortul de refacere a strazilor.
Mult succes

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dvs. online comunicăm urmatoarele:
- acoperișurile tip pagoda, cu turnulete, etc., la casele de locuiti la care faceți referire sunt executate in baza unor Autorizații de Construire eliberate în conformitate cu prevederile legale și cu Regulamentul Local de Urbanism existente la acea dată; in prezent nu avem nici o baza legala pentru a interveni.
- va multumim pentru aprecieri.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1139 -05 Iulie 2013 - calin kovacs
buna ziua dl.primar dvs nu faceti munca de teren,va rog instent sa veniti pe str. luncii sa vedeti ce strada avem ,chiar nu va intereseaza deloc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dvs. on-line, înregistrată la noi sub numărul de mai sus, vă informăm că s-au finalizat lucrările de reabilitare rețele de canalizare, iar la solicitările locuitorilor străzii Luncii, se vor reabilita și rețele de apă -tronson dintre intersecția cu Trandafirilor – capăt stradă și după executarea acestora vom putea trece la reparația străzii prin asfaltare.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1138 -15 Iunie 2013 - mari alexandru
-Cum este posibil ca dupa ce in 2012 s-a asfaltat toata strada in urma schimbarilor de bransamente(apa,canal),in 2013 sa se decoperteze din nou, sa se sape adanc pentru schimbarea bransamentului de gaz.De ce nu s-au putut schimba aceste bransamente cu o singura decopertare,pentru ca m-i se pare absurd ca in decursul unui an calendaristic sa se sape,coperteze-decoperteze si sa se repare de atatea ori(specific ca in luna MAI s-a asfaltat zona in care in IUNIE se sapa adanc).Totul din bani publici.

Vizualizare raspuns:      
    Ca urmare a sesizarii dumneavoastră on-line nr. 1138/2013, vă aducem la cunoștință că pe strada Andrei Mureșanu, s-a așternut un covor asfaltic pe carosabil și trotuare în anul 2011 și s-au executat în campania de plombări străzi din municipiul Câmpia Turzii și plombarile gropilor cu beton asfaltic pe strada menționată mai sus, pentru o circulație în condiți optime.
    Reprezentantii S.C. E-on Gaz Distribuție S.A. Târgul Mureș, au depistat probleme majore la conductele și branșamentele de gaze naturale și obținând finanțare, au trecut la înlocuirea acestora pentru siguranța cetățenilor.Toate săpăturile cu reparația carosabilului și trotuarelor, vor fi suportate de beneficiarul lucrărilor, respectiv S.C. E-on Gaz Distribuție S.A. Târgul Mureș.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1137 -13 Iunie 2013 - nemes alexandru
Domnule primar !
Va rog sa aveti amabilitatea sa raspundeti audientelor online
Cand ati avut nevoie de voturi ati fost prompt si amabil la cerut. O sa fiti din nou amabil la urmatoarele alegeri ?
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1135 -10 Iunie 2013 - calin kovacs
buna ziua ,mentionez ca s-au terminat lucrarile pe str.luncii,in loc de asfalt au nivelat un camion de balastru,in urma ploilor s-au facut gropi de nu se mai poate trece cu masina,inteleg ca nu sunt bani pt asfaltare dar avand in vedere ca suntem in zona A de impozitare si nu avem conditiile necesare zonei A, ar fi corect ca str lunci sa nu mai plateasca anul viitor impozit la zona A,suntem ca si in epoca de piatra va multumesc,si va rog sa faceti cumva sa reparati str.suntem asa de 2 ani

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dvs. on-line, vă informăm că s-au finalizat lucrările de reabilitare rețele de canalizare, iar la solicitările locuitorilor străzii Luncii, se vor reabilita și rețele de apă -tronson dintre intersecția cu Trandafirilor – capăt stradă și după executarea acestora vom putea trece la reparația străzii prin asfaltare.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1134 -10 Iunie 2013 - Vasile Adrian
Domnule primar,
Mai verifica cineva din primarie daca proprietarii de garaje amplasate pe domeniul public, garaj-asa cum scrie in autorizatie de constructie, le folosesc in scop de garaj sau intre timp au gdevenit ateliere, crescatorii de porumbei, gaini, iepuri, etc. sau au instalatii electrice improvizate care sunt un real pericol de incendiu si creaza murdarie, zgomote, mirosuri si disconfort pt. vecini. Fiti curiosi si vedeti str. Ghe. Baritiu, nr.40B, in spate la bl.G.

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesizării dumneavoastră, reprezentanții Primăriei Municipiului Câmpia Turzii s-au deplasat pe str. Gh. Barițiu nr. 40 B, în spatele blocului G și au constatat doar faptul că pe unul dintre garaje există improvizat un adăpost pentru porumbei. Vă informăm că vom notifica chiriașul terenului pentru a desființa acest adăpost.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1133 -05 Iunie 2013 - rus cristina
buna ziua.chiar nu exista lege pentru romi???ce se intampla aici in g 120 este rusinea orasului.daca nu e politia prezenta e salvarea.aici in fata blocului se joaca fotbal zilnic in strada.dau in masini cu mingea rup oglinzi,indoaie tabla la masini dar politia nu ia nici o masura.chiar nu se poate face nimic???romii sunt exclusi din constitutia romaniei ei nu au lege???va rugam sa luati masuri ca nu dam sute de mii de euro pe masini sa le distruga.dau si inoameni cu mingea.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a reclamației dumneavoastră on-line nr. 1133 din 05.06.2013 vă informăm că faptele menționate de dumneavoastră, respectiv distrugerile de bunuri, au un caracter penal și se află în competența exclusivă a Poliției Municipiului Câmpia Turzii, motiv pentru care vă rugăm să vă adresați în scris cu plângere penală instituției menționate pentru fiecare situație în parte.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1132 -02 Iunie 2013 - Lăcătuș Nicușor
1 iunie 2013 am desfășurat un program artistic dedicat copiilor în Cartierul Muncitoresc. Binențeles că ne-a prins ploaia pe toți, artiști, public, stații de amplificare și alte aparaturi electrice. Rugăm autoritățile publice din Câmpia Turzii să nu mai programeze exact pe 1 iunie orice altfel de manifestare care nu are loc cu 1 iunie. Am vrut să ne desfășurăm în sala de spectacole dar nu s-a putut. Vă mulțumesc pt. înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1131 -29 Mai 2013 - SUCIU SEBASTIAN CIPRIAN
Buna ziua
as dori sa va intreb d le primar, pe str enescu noi cand vom fi legati la canal, apa gaz?platim si noi impozite pe pamant si case la primaria c turzii, va invit sa vedeti ce noroi e pe strada, nu se poate macar ceva balastru pus ca sa avem acces la case ?
tot noroiul ajunge apoi de pe roti pe strazile orasului, e normal?
va rog frumos in numele tuturor locatarilor de pe aceasta strada sa luati masuri si pentru noi
multumim

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitării dvs. on-line, vă aducem la cunoștiința urmatoarele :
-bugetul local având resurse limitate în acest an, nu putem susține financiar lucrările de extindere apă și canalizare, dar prin H.C.L. nr. 73/30.05.2013, s-a aprobat cota de participare a municipiului Câmpia Turzii în vederea finanțării pasului II al proiectului ‘’Extindere sisteme de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Turda –Câmpia Turzii ‘’, prin care se vor putea realiza și lucrările menționate anterior pe extinderea străzii George Enescu ;
-referitor la drum, acesta este cuprins în planul de reparații care presupune în acest caz realizarea infra și suprastructurii drumului (terasamente, fundații de balast, macadam, straturi de asfalt, trotuare) în anul 2015. Pâna atunci sperăm ca cetățenii din zonă vor finaliza racordurile la toate rețelele la care vor dori să se racordeze și în paralel vom parcurge și noi etapele necesare pentru a transforma acest tronson de drum care momentan este in evidențele noastre drum de exploatare, în strada George Enescu.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1130 -17 Mai 2013 - nemes alexandru
Domnule Primar
Indraznesc sa va adresez o intrebare "murdara":
-nu credeti ca este nevoie de un WC public in acest oras ?
Daca esti in oras si ai nevoie de un WC, trebuie sa te duci la restaurant.
Daca esti in gara si te cauta nevoile trebuie sa mergi la bar.
Si inca un aspect. Nu mai aruncati banii pe marcajul drumurilor care sunt pline de gropi, mai bine plombati-le mai intai

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line nr. 1130/2013, vă facem cunoscut că s-a solicitat punctul de vedere al S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A., firma care a administratat WC-ul public situat în Parcul Central "Ionel Floasiu", care ne-au informat că în perioada când acesta a fost în administrarea lor, au constatat că numărul utilizatorilor este de sub 5 persoane pe zi, probabil și datorită faptului că în zona centrală, funcționează o serie de restaurante, terase, care au grupuri sanitare, în care este permis accesul persoanelor care nu fac consumație în respectivele localuri.
Referitor la marcajele executate pe străzi, s-au luat măsuri de a nu fi marcate zonele cu gropi, iar aceste lucrări sunt obligatorii a se executa cât mai repede atunci când condițiile meteorologice permit, fiind vorba despre siguranța circulației rutiere și pietonale..
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1128 -14 Mai 2013 - miron maria
Buna ziua.Domnule primar Hanga,noi familiile de romani din blocul social va cerem sa interveniti imediat pentru stabilirea linistii si ordinii publice din acest bloc.Noi suntem cei 'DISCRIMINATI',deoarece stam cu anumite familii de etnie roma care ne injura,ameninta,distrug totul pe acolo si chiar nu mai putem trai asa.Vom face chiar o plangere penala impotriva administratiei publice daca nu se iau masurile ce se cuvin,deoarece noi ne platim taxele si impozitele in timp ce alti doar DISTRUG.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizării dumneavoastră on-line cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice de către unele persoane domiciliate în blocul de locuințe sociale vă informăm că pentru soluționarea acestei probleme s-au luat următoarele măsuri:
1. S-a elaborat un Regulament cadru de organizare și funcționare a locuințelor cu destinație socială din Câmpia Turzii;
2. În prezent se întocmesc acte adiționale la contractele de închiriere a locuințelor sociale care prevăd obligativitatea respectării de către chiriași a regulamentului mai sus menționat;
3. S-au intensificat controalele la blocurile de locuințe sociale în scopul identificării și sancționării persoanelor turbulente.
În speranța că cele prezentate mai sus vor veni în sprijinul solicitărilor dumneavoastră, iar problemele cu care vă confruntați vor fi rezolvate, vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1127 -13 Mai 2013 - Rovan Roberta
Buna ziua.Domnule primar Hanga,noi familiile de romani din blocul social va cerem sa interveniti imediat pentru stabilirea linistii si ordinii publice din acest bloc.Noi suntem cei 'DISCRIMINATI',deoarece stam cu anumite familii de etnie roma care ne injura,ameninta,distrug totul pe acolo si chiar nu mai putem trai asa.Vom face chiar o plangere penala impotriva administratiei publice daca nu se iau masurile ce se cuvin,deoarece noi ne platim taxele si impozitele in timp ce alti doar DISTRUG.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizării dumneavoastră on-line cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice de către unele persoane domiciliate în blocul de locuințe sociale vă informăm că pentru soluționarea acestei probleme s-au luat următoarele măsuri:
1. S-a elaborat un Regulament cadru de organizare și funcționare a locuințelor cu destinație socială din Câmpia Turzii;
2. În prezent se întocmesc acte adiționale la contractele de închiriere a locuințelor sociale care prevăd obligativitatea respectării de către chiriași a regulamentului mai sus menționat;
3. S-au intensificat controalele la blocurile de locuințe sociale în scopul identificării și sancționării persoanelor turbulente.
În speranța că cele prezentate mai sus vor veni în sprijinul solicitărilor dumneavoastră, iar problemele cu care vă confruntați vor fi rezolvate, vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1126 -12 Mai 2013 - Demeter Georgeta
Va rog ajutati-ma!Vecini mei cred ca daca stau gainile pe strada tot timpul nesupravagheate au oua nestresate,si daca arunca gunoaiele peste calea ferata aerul e mai curat.un politist a zis ca e drum public si au voie.oare cum ar arata strazile din Campia pline de animale?La fel cum d-voastra doriti un oras plin de flori,vreau si eu cateva la poarta care sa nu le manance gainile.vreau flori nu fecale la poarta prin care imi primesc musafirii.Chiar daca citez"AICI ASA A FOST".Va multumesc .

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line nr. 1126 din 12.05 2013 și a sesizării nr.13.784 din 30.04. 2013 reprezentanții instituției noastre s-au deplasat la fața locului, prilej cu care s-a constatat că vecinul dumneavoastră, domnul Pavel Ilie și-a lăsat libere, în afara gospodăriei, găinile și câinele.
Domnul Pavel a primit o adresă scrisă prin care a fost atenționat să nu-și mai lase animalele și păsările în libertate, în afara gospodăriei. În caz că nu se va conforma acesta va fi sancționat contravențional, conform prevederilor legale, iar animalele și păsările lăsate libere și nesupravegheate pe domeniul public vor fi ridicate în vederea confiscării, conform HCL nr. 31/2013.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1125 -08 Mai 2013 - SZABO PETER
As avea o rugaminte la dvs-tra. In parcul central masinile si motocicletele intra nestingherite si circula cu viteza in preajma copiilor. Barierele de la intrari sunt in general deschise. Rog trimiterea unui echipaj de politie in aceasta locatie si luarea masurilor ce se impun in acest sens.
Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Pentru soluționarea situației prezentate de dumneavoastră, vă informăm că s-a luat măsura închiderii permanente a barierelor, cu excepția zilelor de miercuri. Pentru asigurarea ordinii publice se efectuează controale periodice în zonă.
În cazul în care veți constata și alte abateri privind circulația cu autovehicule în Parcul Municipal, pentru operativitate vă rugăm să vă adresați Poliției Rutiere a Municipiului Câmpia Turzii, la tel. 0264-368222, care va lua măsurile legale care se impun.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1124 -04 Mai 2013 - calin kovacs
din nou aceeasi intrebare ,la care nu s-a primit raspuns si nici nu cred ca s-e va primi.......cand se va repara str.luncii,stiati ca este cea mai distrusa str. din campia turzii,ne rupem masinile,si inghitim praful,de ce nu va implicati deloc,de ce nu mai veniti pe teren sa vedeti dl primar,sau va asteptam numai cand mai sunt alegeri

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. an-line, va informam ca s-au alocat fonduri pentru reabilitare retele de apa pentru strada Luncii,tronson dintre intersectia cu Laminoristilor si pana la intersectia cu strada Trandafirilor si dupa executarea acestora vom putea trece la reparatia strazii.
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1123 -28 Aprilie 2013 - Rus Emil
Am achitat impozitul pe 6 luni cu cardul si nu s-au facut actualizarile. E drept penalitatile nu cresc, dar suma ramasa este cea anuala. Acelasi lucru si pt. Muresan Iuliana.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră nr. 11123/28.04.2013. postată pe site-ul Municipiului Câmpia Turzii, vă comunicăm următoarele:
1. Corespunde realității faptul că ați efectuat o plată on-line in data de
24.04.2013 in sumă de 444 lei, reprezentând impozite și taxe locale;
2. Această plată poate fi vizualizată de către contribuabil după descărcarea
extraselor de cont de la Trezoreria Turda;
3. Întrucât decontările interbancare durează 2-5 zile, plata nu poate fi vizualizată imediat în programul "PLATA ON-LINE IMPOZITE ȘI TAXE SAU
AMENZI".
4. In programul de Impozite și Taxe, plata este înregistrată cu data efectuării
acesteia de către dumneavoastră, fapt care poate fi verificat.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1122 -27 Aprilie 2013 - ion rodica vasilica
buna ziua domnule primar,as dori sa imi spuneti eu si copilul meu nu beneficiem de ajutorul de la sc electrogrup deoarece eu sant disponibilizata de la mechel si nu mai am nici somaj iar copilul nu isi primeste nici pensia alimentara ca fostul sot nu m-ia dat nimic anul acesta.eu am fost la cluj la evaloarea pt combinatul social si nimeni nu ma angajat .deci in concluzie avem doar 42 lei plus 108 venit din scara de bloc unde locuiesc si fac curat.va rog astept raspuns.mutumesc

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastră privind acordarea ajutorului de la
Electrogrup, vă inforrnăm că selecția persoanelor beneficiare s-a realizat de către SPLAS, cu sprijinul parohiilor ortodoxe și cultelor din comunitate, care au identificat persoane sau familii, in special, vârstnici cu venituri mici. Din păcate, dumneavoastră nu figurați În baza noastră de date ca familie fără venituri sau cu venituri mici. În acest context, ne pare rău, dar nu aveam cunoștință de situația socio-econornică cu care vă confruntați.
Vă invităm la Serviciul Public Local de Asistență Socială pentru a evalua
situația dumneavoastră economică și posibilitatea acordării beneficiilor sociale, prevăzute prin legislația în vigoare, pentru persoanele care nu au venituri.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1121 -19 Aprilie 2013 - rus mihai
Buna ziua. Am doua intrebari pentru dvs.
-E adevarat ca in curand aprox 500 de familii de tigani vor fi adusi in cartierul LUT?
-Blocul de locuinte sociale aflat pe str. Ghe. Baritiu nr 36, detine in fata sa un parculet cu destinatia "spatiu verde", pe care sunt planteti cativa copaci, si ingradit. Cu toate astea, zilnic, se desfasoara partide de fotbal intre zeci de copii ai locatarilor, facand un zgomot infernal, ca in padure, cu urlete si tipete, civilizatia fiind pre departe. Luati masuri

Vizualizare raspuns:      
- Referitor la prima dumneavoastră întrebare, nu deținem astfel de informații. Ca atare acestea nu sunt oficiale, ci doar zvonuri.
- În ceea ce privește cea de-a doua problemă pe care ați sesizat-o, agentul de pază și ordine din cadrul SC Pază și Protecție Cluj SRL care execută serviciul în parcul amenajat în zona fântânii arteziene de pe strada GH. Barițiu a fost instruit să ia măsuri și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în zona menționată de dumneavoastră. În cazul în care astfel de manifestări se repetă, vă rugăm să apelați la agentul de serviciu.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1120 -16 Aprilie 2013 - calin kovacs

buna ziua ,dl primar cand se mai reabiliteaza strada luncii,stiati ca este cea mai distrusa strada din campia turzii,ne distrugem masinile,va rugam sa luati masuri va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. an-line, va informam ca s-au alocat fonduri pentru reabilitare retele de apa pentru strada Luncii, tronson dintre intersectia cu Laminoristilor si pana la intersectia cu strada Trandafirilor si dupa executarea acestora vom putea trece la reparatia strazii.
Va multumim pentru intelegere,
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1119 -14 Aprilie 2013 - Huiber Alexandru
Buna ziua, va rog sa binevioti a-mi raspunde la doua intrebari:
1. Daca si cand se va continua si termina asfaltarea str. A. Vlaicu, de la str. Otelarilor inspre fabrica de sucuri?
2. Daca exista vre-un proiect clar referitor la amenajarea parcului din "Berc" si cand se va realiza?

Cu respect, A. Huiber

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on-line, inregistrata la noi sub numarul de mai sus,
referitoare la continuarea asfaltarii strazii Aurel Vlaicu, va informam ca avem in vedere aceasta lucrare a se executa in semestrul II al acestui an.
Despre intentia noastra referitoare la un proiect de amenajare a Parcului
Municipal (Berc), va informam ca la initiativa Primariei, respectiva domnului viceprimar Dorin Lojigan si la sugestia Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Transilvania, s-a semnat un protocol de colaborare intre Primarie si OAR., urmand a se organiza un concurs de solutii de amenajare a parcului, astfel incat solutia castigatoare sa raspunda cel mai bine nevoilor orasului.
In acest moment cu sprijinul Ordinului Arhitectilor diri Romania- Transilvania se lucreaza la tema si aspectele regulamentului, se fac ridicari topografice si se aduna informatiile istorice privind optimizarea amplasamentului, urmand ca dupa parcurgerea etapelor legale conform legislatiei in vigoare, sa aiba loc in noiembrie jurizarea proiectelor.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1118 -10 Aprilie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua!Dorim sa alertam autoritatile locale cu privire la înmultirea furturilor în cart. Lut si sa reclamam abandonul acestui cartier în mâinile unui "cuib de hoti"! Ne sunt furate zilnic gardurile gospodariilor, uneltele din curte, defrisata padurea, distrus digul Ariesului iar cei care "vad se fac orbi iar cei care aud se fac surzi". Le platim cumva hotilor impozitele noastre? De ce suntem singurul cartier unde nu exista paza, gardieni, politsti comunitari? E liber la hoti, violenta, crime?

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dumneavastră on-line cu numarul 1118 din 10/04/2013 prin care ne aduceți la cunostință unele probleme cu care vă confruntați în zona în care locuiți vă comunicăm următoarele:
- Vă mulțumim pentru inplicarea de care dați dovadă în rezolvarea problemelor comunității în care locuiți și vă asigurăm de întregul nostru sprijin în limita posibilităților și competențelor conferite prin lege;
- De asemenea vă aducem la cunoștință faptul că problemele sesizate de către dumneavoastră în ceea ce privește furturile din cartier, aceste fapte au un caracter penal și se află exclusiv în competența Poliției Municipiului Câmpia Turzii, fapt pentru care în fiecare situație în parte vă rugăm să vă adresați în scris cu o plângere penală instituției de mai sus;
- Cu privire la paza cartierului în care locuiți vă comunicăm faptul că toate zonele se află cuprinse în itinerariile de patrulare ale Poliției Municipiului Câmpia Turzii, iar în momentul ocupării posturilor din organigrama Serviciului Public Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, vom putea veni în sprijinul acestora în vederea creșterii gradului de ordine și siguranță la nivelul municipiului.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1117 -07 Aprilie 2013 - MIRELA RECE
Buna ziua,

Va rugam sa ne precizati pasii necesari a fi urmati pentru ca in statia de autobuz din str. Laminoristilor nr 78 sa se monteze un cos pentru colectarea gunoiului(gunoi pe care apoi cei responsabili sa il preia periodic).
De cel putin 6 luni, in lipsa cosului, mizeria se arunca zilnic pe jos sau in curtea casei din statie.

Cu multumiri anticipate,
Mirela

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line nr. 1117/2013, s-au efectuat verificări la fața locului de către reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.
În baza celor constatate s-a dispus amplasarea unui coș de gunoi stradal la adresa
menționată de dumneavoastră.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1116 -07 Aprilie 2013 - Spaniol Leoparddo
Domnule primar, lucrez la statia 110 si este o adevarata aventura sa circulam (pe jos sau cu masina) din cauza drumului de la bariera blocuri si pana la bariera sarat, este plin de gropi si apa (cand ploua). In zona sunt si locuitori si angajati la fostul C.A.P. drumul este destul de circulat. Va rugam sa ne ajutati cu reabilitarea acestui drum.

Vizualizare raspuns:      
va informam ca reabilitarea acestui drum este cuprinsa in planurile noastre de intretinere si reparatii strazi pentru anul 2013, pana la faza de macadam (fundatie de piatra sparta).
Va multumim pentru intelegere.
Cu respect
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1114 -19 Martie 2013 - ion rodica vasilica
buna ziua.sant o fosta angajata mechel care am ramas de trei luni cau un copil de 9 ani si fara nici un venit ,am depus o droaie de cv la cluj campia si nici un raspuns doresc sa ma ajutati in gasirea unui loc de munca.cauza necazuliu meu este ca am lucrat in italia 3 luni si am pierdut somajul.nu avem deca somajul sotului 470 si alocatia copilului.astept raspuns. multumesc frumos.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizării dumneavoastră on-line trimisă institutiei noastre și înregistrată cu numărul de mai sus, vă facem următoarele recomandări:
- în privința găsirii unui loc de muncă, vă sfătuim să vă adresați Agenției Locale de Ocupare a Forțelor de Muncă Câmp ia Turzii pentru înregistrarea ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. ALOFM Câmpia Turzii beneficiază de programul Call Center în cadrul căruia persoanele înregistrate vor fi sunate în cazul apariției unor locuri de muncă vacante. De asemenea ALOFM Câmpia Turzii are la sediu două aparate Infotouch la care se pot consulta ofertele de locuri de muncă depuse de agenții economici din tot județul în funcție de meserie/profesie.
- până la găsirea unui loc de muncă, vă sfătuim să vă adresați Serviciului Asistență Socială din cadrul institutiei noastre, spre a fi informat în privința condițiilor de obținere a unor beneficii sociale ( ajutor social sau altele) și a actelor necesare care trebuie depuse în acest sens.
În cazul apariției unor locuri de muncă vacante în cadrul instituției, acestea vor fi afișate la sediu, pe site-ul primăriei și vor fi publicate în presa locală pentru ca cetățenii interesați să poată fi informați în această privință.
Pentru alte informații, vă așteptăm la sediul instituției noastre, Birou Relații Publice.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1113 -14 Martie 2013 - perju irina
Buna ziua,domnule primar va rog sa-mi spuneti, cat timp trebuie sa mai astept pentru a mi se da o locuinta sociala,deoarece am doi copii mici, din care unul cu handicap grav si locuim la mama mea intr-o garsoniera fara gaz 6 persoane. Va rog sa-mi dati un drept care i se cuvine copilului meu,sunt multe persoane care au beneficiat de locuinta neavand copii bolnavi , dar printre care eu nu m-am numarat, avand totusi prioritate cu copil cu handicap. Trebuie sa merg la judet sau la Buc.? Va multumes

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră on-line 1113, înregistrată la noi sub numărul 9179 din 19.03.2013, prin care solicitați informatii privind dosarul depus de dumneavoastra, vă comunicam urmatoarele:
In vederea intocmirii listei de prioritati pentru anul 2013, termenul de actualizare a dosarelor inregistrate la Primaria Campia Turzii, a fost data de 15.01.2013, ora 15.00; conform anuntului afiasat la Primaria Campia Turzii si pe site-ul institutiei.
Lista privind ordinea de prioritate in solutionarea cererilor de locuinta si repartizarea locuintelor sociale in municipiul Campia Turzii, pentru anul 2013, a fost aprobata prin HCL nr.25 din 21.03.2013.
Dosarul nr. 22829/2010, inregistrat pe numele Barsony Irina, respectiv numele dumneavoastra anterior casatoriei, figureaza in lista aprobata prin HCL nr.25/21.03.2013 cu 75 puncte.
Adresa inregistrata sub numarul 8559/13.03.2013, prin care ne comunicati in copie certificatul de casatorie si actul de identitate, a fost depus dupa termenul de actualizare al dosarelor si dupa finalizarea listei de prioritati de catre comisia sociala, motiv pentru care nu va regasiti in lista cu numele Perju.
In limita numarului locuintelor sociale disponibile, se vor emite repartitii in ordinea stabilita in lista de prioritati ramasa definitiva.
Totodata, mentionam ca actualizarea dosarului se pot face in orice perioada a anului si ori de cate ori intervin modificari privind situatia dumneavoastra, respectiv: familie, domiciliu, loc de munca, situatie medicala, etc, iar analizarea dosarelor si aprobarea listei de prioritati se face o singura data pe an.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1112 -06 Martie 2013 - Stan Ioan Jr.
Buna ziua. As dori o informatie daca se poate. Vreau sa imi deschid o asociatie non profit (de utilitate publica), nu am nici o proprietate pe numele meu, unde sa imi desfasor activitatea.
Cum pot obtine un teren sau un spatiu pentru a-mi putea infiinta asociatia? Care sunt conditiile?
Precizez ca sunt un tanar de 28 de ani.


 Nr.înreg.1111 -06 Martie 2013 - budian raluca
Stimate domnule primar va rog frumos spunetimi cum sa facem sa nu mai plecam din tara noastra pentru a putea sypravietui avem copii avem familii ce facem,taxe pretindeti sa platim pentru eliberare adeverinte ca santem apti de munca platim sa le pastrati la dosare ca locuri de munca nu ni se ofera nu vi se pare ca banii aceia pierduti pot fi painea copiilor nostri.va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Am citit cu mare atenție sesizarea d-voastră din data de 06.03.2013 în care solicitați o soluție privind plecările din țară a persoanelor rămase fără loc de muncă.
Vă asigurăm că înțelegem situația în care vă aflați și că tratăm cu cea mai mare responsabilitate această problemă, depunem toate eforturile la nivel de instituție, pentru a găsi soluții viabile pentru toți cetățenii municipiului Câmpia Turzii care se află într-o situație similară cu a d-voastră.
Cu privire la taxele plătite pentru eliberarea adeverințelor din care rezultă că "sunteți apți de muncă", vă informăm că instituția noastră nu eliberează acest gen de adeverinte, aceste adeverințe se eliberează de către medicul de familie. Primăria nu percepe taxe pentru acest tip de adeverințe.
Pentru mai multe informații, vă așteptăm la sediul instituției noastre, Birou Relații Publice.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1108 -04 Martie 2013 - CHICINAS MARIUS CRISTIAN
Buna ziua
Am vazut ca s-a trecut la "cosmetizarea" copacilor de pe strada Retezatului.Locatarii imobilului ar dori sa faceti asta si la un copac din spatele blocului care are crengile aproape pana in calea de acces de langa transformatorul de peste drum.
Am dori sa stim daca aceasta sesizare este suficienta sau trebuie si una depusa la primarie in scris.
Multumim si asteptam o rezolvare rapida.

Vizualizare raspuns:      
Cererea dvs. a fost transmisa spre solutionare catre SC Domeniul Public Campia Turzii. In data de 06.03.2013 se va efectua lucrarea.
Tipareste PDF

Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 
Primaria
Sambata, 20 Decembrie 2014
vizitator: 54.81.52.121
Page Rank Check