Campia Turzii, Laminoriștilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 
 Nr.înreg.1107 -03 Martie 2013 - CHICINAS MARIUS CRISTIAN
Buna ziua
Am vazut ca s-a trecut la "cosmetizarea" arborilor mari de pe strada noastra (Retezatului) si am avea rugamintea sa faceti acest lucru si la un copac din spatele blocului aflat aproape de postul de transformare ale carui crengi ajung aproape pana in calea de acces.
As dori sa stiu daca este suficienta aceasta sesizare sau trebuie una scrisa si semnata de locatari.
Cu stima Marius Chicinas.

Vizualizare raspuns:      
Cererea dvs. a fost transmisa spre solutionare catre SC Domeniul Public Campia Turzii. In data de 06.03.2013 se va efectua lucrarea.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1106 -02 Martie 2013 - Huiber Alexandru
Va invit la o plimbare de o ora prin oras, pe oricare strada si in orice directie. Nu cred ca are sa va placa praful si mizeria care este pe strazi si cum arata spatiile dintre blocuri destinate tomberoanelor.
Daca am dreptate rog dispuneti masuri.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră on-line, nr. 1106 / 2013, vă informăm că activitatea de măturat stradal, dupa sezonul rece a fost reluată începând cu data de 14.02.2013.
În privința spațiilor destinate punctelor de colectarea gunoiului menajer și nemenajer, se desfășoară activitatea de întreținere conform programului aprobat prin "Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare din Municipiul Câmpia Turzii".
Cu respect,
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1105 -02 Martie 2013 - mandrutiu ana
domnule primar eu locuiesc la adresa aceesta dar parinti mei locuiesc in cartier sarit in zona strazi simion barnutiu va rog frumos sa rezolvolvati zona cu depozitare de gunoaie care sunt la capatul strazii deoarece au ajuns sa duca acolo si gunoaie menajere. Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line nr. 1105/2013, s-au efectuat verificări la fața locului de către reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.
În baza celor constatate s-a dispus evacuarea de către operatorul local de salubrizare a deșeurilor depozitate necorespunzător.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1104 -02 Martie 2013 - beian emil
Domnule primar,as dori sa faceti o plimbare pe strada baii sa vedeti craterele din asfalt,datorita lucrarilor ce s-au facut in toamna anului trecut de catre compania de apa. Astept un raspuns la cererea mea din partea dumneavoastra.Cu stima si respect

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra on-line 1140,inregistrata la noi sub numarul 7450 din 4.03.2013, va precizam ca pe str.Baii s-au refacut provizoriu pentru sezonul rece sapaturile Companiei de Apa cu balast, urmand ca la pornirea statiilor de asfalt sa se refaca la starea initiala.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1103 -26 Februarie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! D-le primar, reiteram cele sesizate deja: malul Ariseului din cartierul Lut se transforma într-o RAMPA DE GUNOI. Altfel spus, într-un "focar de sobolani" si explozii de infectii (hepatita, tuberculoza), o data cu venirea primaverii. Exista nou-nascuti, pensionari, oameni de buna-credinta care sunt neputinciosi în fata situatiei. Instrumentele de gestionare a problemelor sunt în administratia domniei-vostre.Sunt "trei" luni de când "masina" de maturat strazile nu a intrat în cartier!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiției dumneavoastră on-line nr.1103/2013, s-au efectuat verificări la fața locului de către reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.
În baza celor constatate s-a dispus evacuarea de către operatorul local de salubrizare a deșeurilor depozitate necorespunzător și efectuarea activității de măturat stradal, care a intervenit imediat.
De asemenea, precizăm că Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează, în perioada 18 - 22 martie 2013, o acțiune de ecologizare a malurilor cursurilor de apă ce străbat municipiul Câmpia Turzii, prin participarea voluntarilor, unde vă invităm să participați și dumneavoastră.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1101 -24 Februarie 2013 - dusa ioan daniel
Domnule primar,
Nu stiu daca aveti obiceiul de a va plimba pe jos pe strazile municipiului,daca da veti constata mizeria de pe toate strazile cu exceptia intrarii in primarie.Ziua de miercuri cand este piata nu numai ca ne este blocata iesirea din curti de catre automobilele parcate ilegal pe strada Gheorghe Doja dar si strada George Cosbuc este ocupata tot ilegal de catre vanzatorii ambulanti.Cui trebuie sa ne adresam si pe cine sa denuntam?
Bine ca platim impozit corespunzator zonei 1.


 Nr.înreg.1099 -13 Februarie 2013 - Șerbănescu Adrian
http://www.ziar15minute.net/2013/02/13/radu-hanga-demonstreaza-inca-odata-ca-curaj/

Bravo, domnule Hanga!
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1098 -07 Februarie 2013 - MARGINEAN CALIN
Buna ziua!
As vrea sa fac o sesizare la autoritatile locale.
Locuiesc pe strada Viitorului si vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca, in toamna anului trecut(2012), s-au efectuat lucrari de schimbare a canalului stradal si inlocuirea conductei de apa. O strada care pana nu demult era foarte ingrijita si curata, azi a ajuns de nici nu indraznesti sa mai intri cu masina pe ea. Va rugam sa ne vizitati si azi strada, asa cum ati facut-o in campania electorala si sa luati masurile care se cuvin!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare solicitarii dvs. on-line, va informam ca asa cum s–a raspuns locuitorilor de pe strada Viitorului si anul trecut, prin adresa nr.25341/11.10.2012, referitor la asfaltarea acestei strazi, va informam ca aceasta lucrare va fi programata a se executa in acest an.
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1097 -07 Februarie 2013 - Jelade Ioan
Buna ziua.As dori sa aflu daca primaria permite amplasarea unei constructii tip container modular 20mp pe spatiu public in vederea desfasurarii unei afaceri, si daca da in ce conditii? Multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii d-voastra va comunicam urmatoarele:
- conform legislatiei in vigoare atribuirea de terenuri apartinand domeniului public sau privat al municipiului se face numai prin licitatie publica;
- amplasarea, pe un astfel de teren, atribuit prin licitatie, a unei constructii tip container modular, este permisa (nu in zona centrala) numai dupa obtinerea in prealabil a unei Autorizatii de Construire.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1096 -05 Februarie 2013 - LUDUSAN RODICA ANCUTA
BUNA ZIUA , AS DORI SA VA OCUPATI MAI SERIOS DE PROBLEMA CAINILOR VAGABONZI CARE APAR TOT MAI MULTI SI CARE NE ATACA ATUNCI CAND IESIM DIN SCARA BLOCULUI SAU DINTR-UN MAGAZIN. DEJA SUNT UN REAL PERICOL SI NU MAI POT FI CONTROLATI .

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastră nr. 1096 din 05.02.2013 postată pe site-ul cu privire la "problema câinilor vagabonzi care apar tot mai mulți", vă informăm că la ora actuală există în derulare un protocol încheiat cu Centru de ecarisaj Turda pentru capturarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului.
Intrucât legislația în vigoare nu permite eutanasia câinilor fără stăpân decât a celor diagnosticați cu boli incurabile și a celor agresivi sau periculoși, încadrati În această categorie conform OUG nr. 55 /2002, iar câinii capturați de pe domeniul public nu sunt identificați ca aparținând vreunei rase descrise În acest act administrativ și ca atare după 10-14 zile de cazare În adăpost, unde sunt deparazitați, vaccinați antirabic și sterilizați sunt repuși inapoi În teritoriu.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1095 -04 Februarie 2013 - Crisan Claudiu Andrei
Buna ziua, as dorii sa aflu daca se poate amenaja aleea de lanaga bloc in vederea construirii unor locuri de parcare necesare datorita numarului mare de masini care staioneaza in zona respectiva.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare solicitarii dvs. on-line, referitoare la amenajarea unor parcari pe aleea de linga blocul de la adresa mentionata de dvs., va informam ca aceasta problema va fi in atentia noastra si se va putea realiza in functie de fondurile disponibile in acest an pentru acest tip de activitati.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1094 -04 Februarie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În atentia autoritatilor locale. Va rugam sa sesizati Serviciul Public de Salubritate (SLCIAS) cu privire la actiunea de salubrizare a carosabilului si a trotuarelor în catierul Lut. Este foarte necesara, dupa cum se poate verifica. În masura posibilitatii, rugam suplimentarea cosurilor de gunoi stradal, mai ales în perimetrul dinspre gradinita spre blocul ANL, unde lipsesc complet. Înmultirea câinilor fara stapân constituie de asemenea o problema. Multumim!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră on-line, nr. 1094 din 04.02.2013, vă informăm că activitatea de măturat stradal, dupa sezonul rece a fost reluată începând cu data de 14.02.2013.
În privința coșurilor de gunoi stradale, vom analiza sesizarea dumneavoastră, având în vedere faptul că anul trecut a fost suplimentat numărul coșurilor de gunoi stradale.
Referitor la câinii fără stăpân, vă informăm că la ora actuală există în derulare un protocol încheiat cu Centru de ecarisaj Turda pentru capturarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii, iar în perioada 04 – 07.03.2013 acțiunea de capturare a câinilor fără stăpân se va axa în mod special pe zona "CARTIER LUT".
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1093 -30 Ianuarie 2013 - Bucur Teodor-Stelian
doresc ajutor in gasirea unui loc de munca
am urmatoaree studi calificari: Sc. profesionala fermier agricol turda 3 ani , agent paza ordine si control atestat paza ,
fierar betonist
operator PC
lucrator commercial
TECNICIAN CONSTRUCTI liceu in curs in ultinul an.
doresc putin ajutor o informare o indrumare ori ce legat de un eventual loc de munca
multumesc pentru intelegere

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a solicitării dumneavoastră de acordare îndrumări și sprijin pentru găsirea unui loc de muncă, vă sfătuim să parcurgeți următorii pași:
-să depuneți o cerere însotiță de un Curriculum vitae la registratura instituției noastre pentru a vă putea lua în evidență ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.
- din moment ce dețineți un atestat de agent de pază și ordine, vă sfătuim să urmăriți scoaterea la concurs a posturilor vacante din cadrul Serviciului de Poliție Locală aparținând Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.
În cazul apariției unor locuri de muncă vacante, acestea vor fi afișate la sediul instituției, pe site-ul www.campiaturzii.ro și vor fi publicate în presa locală pentru ca cetățenii interesați să poată fi informați în această privință.
- pentru restul calificărilor pe care le dețineti, vă sfătuim să vă adresați Agentiei Locale de Ocupare a Forței de Muncă Câmpia Turzii pentru înregistrarea ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. ALOFM Câmpia Turzii beneficiază de programul Call Center în cadrul căruia persoanele înregistrate vor fi sunate în cazul apariției unor locuri de muncă vacante. De asemenea ALOFM Câmpia Turzii are la sediu două aparate Infotouch la care se pot consulta ofertele de locuri de muncă depuse de agenții economici din tot județul Cluj în funcție de meserie/profesie.
Pentru orice alte informații vă stăm oricând la dispoziție.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1092 -26 Ianuarie 2013 - TALOS FLORIN LIVIU
Vrem sa stim daca anul acesta veti recupera terenurile apartinand domeniul public sau privat al primariei imprejmuite si ocupate abuziv de anumiti cetateni de la blocuri (imprejmuiri din beton si metal fara autorizatie, gradini, garaje, cotete, si altele. Sunt locuri unde din cauza acestor imprejmuiri in caz de incendiu nu pot patrunde pompierii de exemplu. Faptul ca autoritatile inchid ochii la aceste abuzuri se paote traduce si abuz de functie sau neglijenta in serviciu. Legea e pentru toti.

Vizualizare raspuns:      
La nivelul municipiului Campia Turzii s-a luat in discutie posibilitatea prornovarii in Consiliul Local a unui proiect de hoatarare privind pretul de inchiriere a terenurilor apartinand municipiului Campia Turzii, respectiv a terenurilor dintre blocuri;
Odata cu reglementarea tarifelor speram ca vor fi. rezolvare si celelalte probleme sesizare de d-voastra.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1091 -18 Ianuarie 2013 - daniel gogu
Buna ziua
Se mai acorda terenuri de cunstructii case pt tineri pe Sarat?

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastra inregistrata la noi sub nr. de mai sus va facem cunoscut urmatoarele:
-Pentru a beneficia de atribuirea unui teren pentru construirea de catre tineri a unei locuinte trebuie sa aveti varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani conform Legii 15/2003;
-Sa depuneti la Primarie o cerere in acest sens;
-Sa indepliniti criteriile de atribuire a terenurilor aprobate prin BCL 117/2008;
;La nivelul municipiului Campia Turzii se fac demersuri pentru identificarea de noi terenuri care sa poata fi atribuite in baza Legii 15/2003;
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1087 -14 Ianuarie 2013 - florea maria
Domnule primar, taxa pentru intrare la patinoar nu credeti ca este cam mare? Daca ai 2 copii, trebuie sa scoti zilnic din buzunar 10 lei, iar daca acestia sunt elevi de liceu, sunt considerati adulti, deci 20 lei. Orasul nostru este un oras cu oameni saraci, copiii nostri au foarte putine posibilitati de a-si petrece timpul liber. Va rog reduceti taxa, nu cred ca ar fi o povara pentru primarie. Macar atat sa facem pentru ei.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră on-line nr.l087 din 14 ianuarie 2013, înregistrată la Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin care solicitați reducerea taxei de intrare la patinoar, vă comunicăm că solicitarea dumneavoastră a fost luată în evidență pentru soluționare, stabilirea taxelor locale pentru anul viitor se va face ținându-se cont de propunerea dumneavoastră care va fi analizată de către Comisia de specialitate a Consiliului Local - învățământ, cultură, culte, sănătate, tineret, sport și turism, respectiv Serviciul cultural - Primaria Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1086 -12 Ianuarie 2013 - Bucur Teodor-Stelian
LA MULTI ANI SI UN AN NOU SI FERICIT
AS VREA SA STIU DACA MAI ESTE VALABILA CEREREA MEA ASUPRA UNEI LOCUINTE TIP ANELE
ACEST DOSAR ESTE INREGISTRAT CU NR DE EVIDENTA 5493 DEPUS PE 25.02 2010 SI DACA AM ACEST DREPT ADICA LA O LOCUINTA TIP ANL
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT RASPUNS

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră on-line 1086, înregistrată la noi sub numărul 1014 din 14.01.2013, prin care solicitați informatii privind dosarul depus de dvs, vă comunicam urmatoarele:
-dosarul depus de dvs. este in evidentele Primariei Campia Turzii
-de la data inregistrarii, respectiv 25.02.2010, pana la aceasta data dosarul nu a fost actualizat.
-In vederea intocmirii listei de prioritati pentru anul 2013, termenul de actualizare a dosarelor inregistrate la Primaria Campia Turzii, a fost data de 15.01.2013,ora 15.00; conform anuntului afiasat la Primaria Campia Turzii si pe site-ul institutiei.
Totodata, mentionam ca actualizarea dosarului se pot face in orice perioada a anului si ori de cate ori intervin modificari privind situatia dumneavoastra, respectiv: familie, domiciliu, loc de munca, situatie medicala, studii, etc.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1085 -07 Ianuarie 2013 - Lăcătuș Nicușor
Pentru început Asocoiația de Prorietari nr 48 situat pe strada Aviatorilor nr.8-10, vă spun un sincer La multi ani!
Asociatia are rugamintea de a ne sprijini cu 2 băncute pentru pensionarii și pentru persoanele cu dizabilități pe care îi avem.
Vă multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii Dvs. online nr.1085/2013, va facem cunoscut ca la aceasta data nu dispunem de banci pentru asociatiile de proprietari/locatari.
Totodata va facem cunoscut faptul ca in masura in care bugetul va permite achizitionarea pentru viitor, va vom anunta.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1084 -07 Ianuarie 2013 - mocian simina
Buna ziua si La multi ani! Unde trebuie sa merg pentru a obtine informatii cu privire la initierea unui salon de dans in oras?
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1083 -05 Ianuarie 2013 - Talos Florin
Domnule primar, Vrem sa stim daca si cand primaria Campia Turzii isi va indeplini atributiile prevazute de Legea 260/2008, republicata in 2011, privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor. Sunt cetateni care si-au indeplinit obligatia si care sunt considerati fraieri de alti cetateni care se considera "smecheri" ca pe ei oricum nu-i amendeaza nimeni. Acum ca s-au incheiat campaniile electorale e cazul sa se aplice legea.

Vizualizare raspuns:      
Conform prevederilor art. 17, alin. 2 din Legea nr. 260/2008 republicată în 2011 "PAID va transmite lunar primarilor lista proprietarilor care nu au încheiat contracte de asigurare obligatorie a locuințelor și valoarea primei obligatorii datorate de fiecare".
Având în vedere că până în prezent PAID nu a transmis aceste liste, suntem în imposibilitatea de a îndeplini procedura de constatare și aplicare a sancțiunilor prevăzute de art. 30, alin. 2 din Legea nr. 260/2008.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1081 -02 Ianuarie 2013 - Stan Mihaela
As dori si eu o informatie de la serviciul Asistenta Sociala, daca se poate:
Sunt in anul I la Scoala Postliceala Sanitara Henri Coanda, Turda, specializarea Asistent Medical Generalist, forma de invatamant-ZI, (fara loc de munca, inscrisa in baza de date a AJOFM, ca persoana aflata in cautare de loc de munca din august 2012), si urmeaza sa nasc in septembrie 2013( atunci o sa trec in anul II), pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului, in acest caz?( OUG 111/2010). Multumesc.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1080 -28 Decembrie 2012 - campean cornel
a-s putea fi de acord cu proiectul de hotarare pentru sanctionarea cetatenilor doar in cazul in care ar fi sanctionate prima data regiile si personalul din primarie care nu-si face datoria ca exemplu ar trebui sanctionati toti cei care raspund de dezapezire care nu prea a avut loc noroc cu caldura ca eram un oras blocat si multe alte nereguli poate va uitati putin in organigrama de la SLCIAS unde au fost angajati oameni care nu-si au locul acolo gen TITI care nu a fost prezent nici o zi la servici


 Nr.înreg.1079 -18 Decembrie 2012 - alexandru alexandru
vreau sa felicit domeniu public,eu stau in piatza mica si vad ca nu doar au dezapezit ci au si carat zapada din piatza!!!felicitari!!!
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1078 -12 Decembrie 2012 - nemes alexandru
Domnule Primar !
De ce va bateti joc de locuitorii acestui oras ? De ce nu a iesit pana astazi (12-12-2012) nici un utilaj la dezapezire ? Ati vazut cum arata drumurile din oras, inclusiv DN ? Daca ar invia Vasinca si ar vedea ce ati facut cu orasul, ar muri din nou.De ce luati banii cetatenilor daca nu sunteti in stare sa-i gospodariti ?
Daca mai aveti un pic de onoare dati-va demisia!
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1075 -11 Decembrie 2012 - Posteuca Emil
Domnule pRRRRRRRRimar?!?! Dv. vedeti in ce situatie se afla strazile din municipiu? Oare aceasta nu este o Situatie de Urgenta pe care ar trebui sa o tratati ca atare conform legislatiei SU si a Codului rutier? Oare str. trebuiesc curatate numai pe centru si pe A. Vlaicu pana la colonie? Nu s-a mai intamplat asa ceva de zeci de ani. Ne faceti sa ne para rau ca v-am dat votul. Alteva auzisem despre calitatile si prestigiul dv.
Cu stima un platitor de taxe la zi, fost ing. sef la Domeniul Public
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1072 -10 Decembrie 2012 - Stan Ioan
Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce s-a mai intamplat cu locuintele ANL. Se mai construiesc? Cat trebuie sa mai asteptam? Nu ne putem permite sa cumparam nici macar un teren, si depindem de aceasta sansa!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii on-line nr.1072/ 2012, va comunicam urmatoarele:
S-au intreprins toate masurile necesare in vederea construirii unui nou bloc de locuinte pentru tineri in regim de inchiriere in municipiul Campia Turzii;
Documentatia faza Studiu de fezabilitate privind construirea unui Bloc de locuinte pentru tineri in regim de inchiriere, cu 60 unitati locative in Campia Turzii, strada Pacii nr.13 a fost depusa la ANL Bucuresti si avizata in CTE al Ministerului Dezvoltarii si Turismului .
Functie de fondurile bugetului de stat care vor fi alocate pentru construirea de locuinte pentru tineri in regim de inchiriere, se vor parcurge de catre ANL Bucuresti urmatoarele etape pentru realizarea constructiei, respectiv : elaborare proiect tehnic , organizare licitatie pentru executie, executarea constructiei, Consiliului Local Campia Turzii revenindu-i sarcina de a asigura racordurile si bransamentele la retelele de utilitati ale imobilului.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1071 -08 Decembrie 2012 - calin kovacs
sunt curios cine citeste aceste sesizari,de ce primesc raspuns numai cele care va convin?HELLO SUNTEM SI NOI CETATENI AI MUN. CAMPIA TURZII nu contam decat la vot

Vizualizare raspuns:      
Raspunsul la sesizarea dvs este urmatorul:
Urmarea sesizării referitoare la lucrările ce au avut loc pe strada dumneavoastră, lucrări de extindere rețea gaze naturale și branșament vă transmitem că lucrările au fost efectuate în baza Autorizației de construire nr. 29/25.04.2012 eliberată de municipiul Câmp ia Turzii, cu termen de valabilitate de 5 luni. Lucrările de instalații necesare au fost finalizate, iar sanțul este la ora actuală acoperit cu pământ. Beneficiarul investiției, S.C. TEHNIC ASIST S.R.L
Având în vedere faptul că beneficiarul nu a refăcut partea carosabilă afectată până la data respectivă, vă comunicăm că s-au luat măsuri de sancționare a acestora. În ceea ce privește refacerea străzii, în urma lucrărilor de canalizare vă facem cunoscut că vom lua măsuri de îndată ce condițiile meteorologice ne vor permite acest lucru.

Cu respect.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1069 -03 Decembrie 2012 - POPA CALIN
Multumesc domnule primar ca cititi sesizarile cetatenilor,cand vine vorba de raspuns le selectati,raspundeti unde aveti interes.V-am scris ca in parcul mare sau in berc sau jos la lac sa intelegeti mai bine unde nu ard becurile pe platou si pe aleile alaturate,nu ne putem plimba cu copii,cu bunici,cu caini.Chiar nu va intereseaza soarta cetatenilor,a orasului deloc?Bine ca ati iesit primar!DEFAPT ASTA ESTE PSD va caracterizeaza perfect.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastră, privind problema sesizată de dumneavoastră, vă informăm că aceasta a fost remediată.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1068 -03 Decembrie 2012 - calin kovacs
multumesc pentru promtitudinea cu care raspundeti la sesizarile locuitorilor de pe strada lunci,inca nu am primit raspuns la nici o sesizare cred ca nu va intereseaza dl.primar in continuare str.lunci arata jalnic,si va asteptati sa platim impozit ca si la zona de impozitare A cat poate fi de greu sa dati un raspuns..........cred ca nu va intereseaza

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesizării referitoare la lucrările ce au avut loc pe strada dumneavoastră, lucrări de extindere rețea gaze naturale și branșament vă transmitem că lucrările au fost efectuate în baza Autorizației de construire nr. 29/25.04.2012 eliberată de municipiul Câmp ia Turzii, cu termen de valabilitate de 5 luni. Lucrările de instalații necesare au fost finalizate, iar sanțul este la ora actuală acoperit cu pământ. Beneficiarul investiției, S.C. TEHNIC ASIST S.R.L
Având în vedere faptul că beneficiarul nu a refăcut partea carosabilă afectată până la data respectivă, vă comunicăm că s-au luat măsuri de sancționare a acestora. În ceea ce privește refacerea străzii, în urma lucrărilor de canalizare vă facem cunoscut că vom lua măsuri de îndată ce condițiile meteorologice ne vor permite acest lucru.

Cu respect.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1066 -27 Noiembrie 2012 - popa calin
va rugam faceti iluminatul in parcul mare,nu merge de o saptamana si ne este frica sa ne plimbam cu copiii

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastră, privind problema sesizată de dumneavoastră, vă informăm că aceasta a fost remediată.
Tipareste PDF

Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 
Primaria
Duminica, 20 Aprilie 2014
vizitator: 54.82.1.136
Page Rank Check