Campia Turzii, Laminoriºtilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 11 
 Nr.înreg.1244 -22 Aprilie 2015 - M. Cornel
Va rog sa analizati posibilitatea reintroducerii sensurilor unice pe strazile Gh. Baritiu si A. Vlaicu. Traficul este ingreunat de masinile parcate pe marginea drumului, iar soferii trebuie sa faca adevarate slalomuri pe aceste strazi. Exista destule cai de legatura intre cele doua strazi, iar masura nu ar afecta pe nimeni in mod negativ.
Aceeasi masura s-ar impune si pentru str. Otelarilor, unde parcarea construita in urma cu un an nu a rezolvat problema masinilor parcate pe strada.

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere sesizarea dumneavoastrã prin care solicitaþi reintroducerea sesnsurilor unice pe strãzile Gheorghe Bariþiu, Aurel Vlaicu ºi Oþelarilor, vã comunicãm urmãtoarele:
Sensurile unice pe strãzile Gheorghe Bariþiu ºi Aurel Vlaicu au fost instituite anterior ca o mãsurã provizorie de circulaþie, pentru a veni în sprijinul conducãtorilor auto, prin evitarea blocajelor ºi reducerea timpului de aºteptare în intersecþia strãzilor Aurel Vlaicu ºi Bãii cu DN15, sens în care, în urma unui studiu de oportunitate, a fost propus ºi realizat în baza unui proiect tehnic, sensul giratoriu în aceastã intersecþie, ca rezolvare definitivã ºi mult mai practicã a acestei probleme.
În aceste condiþii nu se mai impune instituirea de sensuri unice, aceastã mãsurã nefiind o soluþie la problemele cu care vã confruntaþi, motiv pentru care pentru a veni în întâmpinarea ºi rezolvarea solicitãrilor dumneavoastrã, în urma consultãrilor cu reprezentanþii Biroului Poliþiei Rutiere din cadrul Poliþiei Municipiului Câmpia Turzii, se vor efectua acþiuni de control pentru constatarea constravenþiilor ºi sancþionarea celor care nu respectã regimul circulaþiei rutiere cu privire la oprirea, staþionarea ºi parcarea autovehiculelor.
În speranþa cã cele prezentate mai sus vor veni în sprijinul solicitãrilor dumneavoastrã, iar problemele cu care vã confruntaþi vor fi rezolvate, vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1243 -19 Aprilie 2015 - baragan carmen
Lutul face parte din Campia Turzii?nu ne prea cauta nimeni de la primarie in afara de salubritate.avem canalizari foarte proaste,ne rugam sa nu bata vantul ca in toata casa se simte un iz nu placut.avem parc?da,cu 2 banci si multe balansoare stricate.ca sa ies din Lut cu masina fac slalom printre canalele ridicate de o palma aproape.ne mandrim ca avem cel mai curat oras din Transilvania,nu doar centrul trebuie sa fie frumos si aranjat ci si celelalte cartiere si Lutul e unul dintre ele.multumesc

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca, SC Domeniul Public SA a primit ordin de incepere lucrari de amenajare a parcului din cartier (reparatii aparate de joaca, tundere iarba). In legatura cu coborarea canalelor va informam, ca aceasta lucrarea este in atentia SC. Domeniul Public. SA.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1242 -17 Aprilie 2015 - Pasca Adriana
Buna ziua,
Sunt consumatori de alcool in Parcul Central. Consuma bere la pet sau doza, nestingheriti de oamenii care ies sa se relaxeze in parc, sau copiii care se joaca.
Este inadmisibil.
Nu sunt la un colt de bloc, la periferie. Sunt in centrul orasul. Nu asta inseamna un Campia Turzii ce se construieste acum!
Domnilor, e cazul sa luati atitudine.
Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastrã, înregistratã la noi sub numãrul de mai sus, precizãm cã este vorba de cazuri izolate ºi vom lua toate mãsurile necesare pentru a se evita repetarea unor astfel de situaþii pe viitor
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1240 -12 Aprilie 2015 - Balogh A
As dori sa multumesc primariei pentru pleiada de gropi de toate formele si adancimile ramase neasfaltate.Tocmai de sarbatori m-am gandit la primarie (ca institutie) si nu de bine, dar na! la cate pacate oi avea vreo doua ganduri necurate in plus...Este chiar atat de greu sa faci un calendar de asfaltare incat sa termini la timp si nu sa lasi oamenii sa-si rupa gaturile si masinile pana si in ziua de Paste. Dar ce parca noi cei din oras contam pentru voi...ei as

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. va comunicam ca lucrarile de plombari gropi cu beton asfaltic, conform planurilor de executie erau programate in zilele premergatoare sarbatorilor, dar in conditiile meteo din acea perioada, in conformitate cu prevederile tehnice legale in vigoare, punerea in opera a mixturilor bituminoase nu era posibila.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1239 -08 Aprilie 2015 - rus emil
La intersectiile Laminoristilor cu Avram Iancu cred ca trebuie trasate "trecere pietoni", la fel vis-avis de primarie. Pericol mare de accident.

Vizualizare raspuns:      
Vã informãm cã problema sesizatã va fi analizatã în prima ºedinþã a Comisiei de Sistematizare a Circulaþiei constituitã la nivelul municipiului Câmpia Turzii, urmând ca hotãrârea comisiei sã vã fie comunicatã ulterior.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1238 -27 Martie 2015 - Corchis Alexandru
In urma lucrarilor de constructie a blocurilor de pe strada Garii nr. 5, anul 2008, s-au efectuat lucrari de canalizare care au deteriorat calea de acces de pe Str. Garii nr. 3A. In cursul aceleasi lucrari s-au facut racordari la reteaua de canalizare in urma careia au aparut sobolani in spatiul verde din fata casei. Mentionez ca la aceasta adresa isi desfasoara activitatea si un cabinet medical iar imaginea ii este afectata. Va rugam sa luati masuri in aceasta privinta: asfaltare, deratizare..

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere petiþia dumneavoastrã, înregistratã la noi sub numãrul de mai sus, vã informãm cã pentru soluþionarea problemelor semnalate a fost contactat administratorul societãþii cu care Primãria a încheiat contract pentru efectuarea lucrãrilor de deratizare pe domeniul public, care a ºi demarat tratamentul corespunzãtor pentru combaterea rozãtoarelor.
De asemenea s-a solicitat verificarea lucrãrii de branºare a imobilului de pe strada Gãrii, nr. 5 ºi a defecþiunilor apãrute la sistemul de scurgere a aplelor pluviale de cãtre Compania de Apã Arieº - Sucursala Câmpia Turzii, precum ºi realizarea lucrãrilor de reparaþii necesare, pânã la data de 15.05.2015.
În cazul în care nu se va remedia defecþiunea în termenul menþionat, vã rugãm sã ne contactaþi.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1237 -24 Martie 2015 - Bozdog Daniel
Cand se va deschide Proiectului ,,Vest-Nord-Vest START UP- Promovarea culturii antreprenoriale ºi finanþarea tinerilor intreprinzãtori"?

Unde vor aparea informati referitoare la acest proiect? Peste cat timp va fi lansat pentru a putea aplica la el?

Vizualizare raspuns:      
Proiectul a fost lansat în data de 20.04.2015 și va asteptam la sediul Primariei Campia Turzii, la camera 35
pentru a va înscrie la cursul de antreprenoriat cu urmatoarele documente:
- adeverinta de la Universitate
- copie buletin
- copie certificatul de nastere
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. de telefon: 0748521275
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1235 -10 Martie 2015 - Dolha Daniela
Buna ziua!D-le Hanga, în cart. Lut, utilaje grele au început sa darâme digurile de protectie a Ariesului în cautarea de fier vechi. Este o catastrofa si un atentat la siguranta a peste 500 de oameni. Au acordul, avizul si autorizatia dumneavoastra sa actioneze nestingheriti? Ce ne mai ramâne d-le Hanga, dupa demolarea completa a fabr. Cercon Ariesul, izolarea cartierului în saracie si gunoaie, cladiri în ruina, gauri în asfalt, fara protectie, batrâni abandonati, analfabetism...sa va multumim??

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastrã, vã comunicãm urmãtoarele:
În data de 10.03.2015, am fost contactaþi de reprezentantul A.N. Apele Române, S.G.A. Alba - S.H. Turda, care ne-a solicitat sprijin în vederea verificãrii unei sesizãri telefonice cu privire la executarea unor sãpãturi neautorizate care afecteazã digul în Cartierul LUT.
La faþa locului s-a constatat existenþa unor gropi, executate anterior, care, conform celor stabilite de reprezentantul A.N.A.R., nu afecteazã lucrarea hidrotehnicã (digul).
La monentul controlului în zonã erau prezente mai multe persoane care rãscoleau pãmântul în cãutare de fier vechi ºi s-a constatat prezenþa unui excavator, care nu era însã în funcþiune.
Având în vedere cele constatate, s-a dispus celor prezenþi sã sisteze orice activitate ºi sã pãrãseasca terenul, urmând sã monitorizãm în continuare zona.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1234 -27 Februarie 2015 - Nagy Ana Maria
Va rog sa luati masuri impotriva cainilor comunitari care se grupeaza in haita in fiecare zi pe la ora 7-8, apar in parcul din fata hotelului TIVER si se plimba toata ziua in zona strazii Dr.Ioan Ratiu. Sunt 5-6 caini de culoare neagra extrem de agresivi.Va rog sa-mi sa-mi dati un nr. de telefon ca sa sun cand ii vad.

Vizualizare raspuns:      
Raspunsul îl puteþi vizualiza aici.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1232 -26 Ianuarie 2015 - nemes alexandru
In legatura cu interpelarea mea din data de 16/01/2015, privind noile tarife de parcare pentru parcarile inchiriate
Am fost solicitat la o intrevedere cu seful serviciului si cu d-nul Goia.
In urma dicutiilor s-a recunoscut greseala facuta in sensul ca nu s-a indexat plata taxarii cu inflatia incepand din anul 2009, si nu au fost anuntati cei care aveau contracte semnate.
In consecinta, am mai achitat 20,83 lei in contul taxei pe 2014 urmand ca din 2015 taxa sa fie de 122,5 lei(aproximativ)
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1231 -23 Ianuarie 2015 - Nemes Natalia
Buna ziua.Am si eu o intrebare si daca se poate as dori si un raspuns.Am fost sa ridic alimentele (ajutoare UE)pentru tatal meu care a decedat in 29.11.2014.Nu mai are dreptul(nu am buletinul in original).Am inteles,dar de ce nu are dreptul pentru perioada cat a trait?ce vina are el sau urmasii ca nu s-au distribuit alimentele cand trebuia?Ma intreb daca murea in 31.12 era aceeasi situatie?banuiesc,ca da.Totusi cine va folosi aceste alimente?
Va multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dumneavoastra inregistrata sub nr. 1945 din 20.01.2015, va aducem la cunostinta urmatoarele: In conformitate cu art.5, alin.1 din HG 79912014 "Ajutoarele alimentare se ridica de catre persoanele din grupul-tinta de la centrele de distributie ale primariilor in a caror raza teritoriala isi au domiciliul/resedinta, pe baza cuponului individual si a actului de identitate".
Urmare celor relatate mai sus va informam ca dumneavoastra nu puteti prezenta actul de identitate al persoanei care este titularul cuponului, deoarece acesta este decedat.
Produsele alimentare neridicate din diferite motive, vor fi redistribuite pe liste suplimentare, altor persoane care fac dovada ca se incadreaza In prevederile prezentei hotarari de guvern, mentionata mai sus.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1230 -16 Ianuarie 2015 - nemes alexandru
Am fost astazi,16/01/2015,pe la ora 11 la primarie, sa-mi platesc taxa de parcare. Mi se spune ca inca nu s-a stabilit, dar ca mai am de plata 20 de lei de anul trecut.
-De ce ?
-Inflatia, mi se raspunde
Din cate stiu eu, nivelul inflatiei in 2014 a fost stabilit de BNR la 2,2%. De unde s-a scos 20 de lei pentru 100 lei taxa?
La intrebarea mea de ce nu am fost anuntati, raspunsul a fost:doar nu era sa anuntam o mie si ceva de oameni acasa!
Domnule primar, astept raspuns
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1229 -05 Ianuarie 2015 - CRISTIAN MAXIM
D-ul Primar Asi dori sa vorbesc cu d-voastra pt. ca situatia mea este critica. Am locuit cu chirie pt. ca cu parinti mei lucuieste un frate de al meu cu familia intr-un apartament cu 2 camere ,deci din lipsa de spatiu am hotarit sa plec eu cu chirie fiind si cel mai mare.Am stat in chirie timp de 3 ani iar acum pana la data de 1 MARTIE trebuie sa eliberez apartamentul pt. ca proprietara il vinde.AM DOSAR PT. LOCUITA LA PRIMARIE DE 8 ANI de zile iar acum am varsta de 37 de ani.As vrea sa va vb.

Vizualizare raspuns:      
Ati fost programat in audienta pe data de 08/01/2015.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1228 -03 Ianuarie 2015 - Lup Florin-Gabriel
Domnule primar si viceprimar curatarea drumurilor de zapada din cartiere nu sunt in programul de guvernare pe 2015? Sa intelegem ca noi cei care locuim in cartierele rau famate nu vom mai plati impozit in anul 2015? Atunci cand temperaturile au mai scazut in alti ani se mai intra cu plugul pentru a se curata zapada (asa de ochii lumii) si pe strazile din cartiere. Sa intelegem ca v-a prins iarna pe nepregatite, nu a fost zapada pana acum si nu s-a atins targhetul financiar. Va multumim.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1225 -29 Decembrie 2014 - Bobaila Mihai
Stimate domnule primar, oare deszãpezirea însemna din partea celor care au contractul numai mutarea zãpezii de pe strada pe trotuare, nu ar trebui sa dea și cu material antiderapant?
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1224 -22 Decembrie 2014 - socaciu gheorghe
buna ziua stimata primarie,oare cartierul sarat nu face parte din mun. campia turzii.toti platim impozitele la taxe si impozite c.t.,dar ,niciodata cartierul sarat nu a fost impodobit de sarbatori.daca nu ar fi iluminatul stradal totul ar fi in bezna.va rugam sa impodobiti si strazile noastre din cartier cu lumini de craciun si an nou.d-nu primar d-voastra va place cand treceti calea ferata prin gropi si fara nici o luminita de bucurie a craciunului........macar la intrare. cu stima si respect.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1222 -06 Noiembrie 2014 - Giurgiu Georgeta
In numele locuitorilor de pe strada G.Enescu si a celor din locuintele colturi intersectie STR. Republicii cu G Enescu ,solicit gasirea unei solutii privind parcarea autobuzelor curse speciale pe strada. Nu suntem obligati sa ne trezim dimineata la ora patru cind acestea se pregatesc pentru plecare si tin motoarele pornite pana cand isi intra masina in parametrii.Strada este permanent blocata pe un sens de mers iar iarna nu poate fi curatata de zapada din aceata cauza.
Va multumim

Vizualizare raspuns:      
Avand in vedere petitia dumneavoastra on-line va informam ca problema sesizata va fi analizata in prima sedinta a Comisiei de Sistematizare a Circulatiei constituita la nivelul municipiului Campia Turzii, care va avea loc pana la data de 15 decembrie 2014, urmand ea hotararea comisiei sa va fie cornunicata ulterior.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1221 -06 Noiembrie 2014 - marginean rodica vasilica
Buna ziua.domnu primar as dori sa ma ajutati cu un loc de munca, am lucrat la echel 22 de ani iar acum intoarsa di italia di iunie caut si nimic mentionez caam un copilde11 ani si traim in chirie cu un venit pe luna de 850 pt trei persoane.cu un curs in desfasurare de ingrijire batrani in desfsurare nu pot face fata facturilor mancari , va este foarte greu mai ales ca trimit copilul la scoala fara pachet.astept raspuns va mulrumesc.pot lucra orice ca inca am sanatate.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastra, inregistrata la noi sub numarul 34.289/07.11.2014,prin care ne solicitati un loc de munca, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va comunicam urmatoarele:
- in momentul de fata Primaria municipiului dispune de posturi vacante dar, pentru ca nu avem cunostinta despre studiile si calificarile dumneavoastra, va indrumam in a depune un Curriculum Vitae (C.V.) la registratura institutiei. De asemenea, va sugeram sa verificati periodic site-ul Primariei, pentru a urmari posturile scoase la concurs;
va puteti adresa domnului Kubilay Kocak - director la S.C. Prestige Transilvania S.R.L., societate cu profil in productia de mobilier, cu sediul in municipiul Campia Turzii, str. Republicii, nr. 85-87, care, din cunostintele noastre, ar mai avea nevoie de personal spre angajare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1220 -31 Octombrie 2014 - CÃTANÃ CORNELIA
Bunã seara domnule Primar,
Astãzi am primit rãspuns la cererea mea depusã la Registratura Primãriei Câmpia Turzii, în data de 15 octombrie 2014. Deoarece soluþia formulatã de d-na Ioana S. ONIªOR ºi d-nul M. GLIGAN este mai rea decât situaþia pe care v-am sesizat-o, vã rog sã dispuneþi anularea acestei soluþii. În plus, vã rog sã-l primiþi în audienþã pe soþul meu, Ioan CÃTANÃ, la prima datã de audienþe a lunii noiembrie 2014.
Vã mulþumesc pentru atenþia acordatã!
Cu stimã,
Cornelia CÃTANÃ

Vizualizare raspuns:      
Ati fost programat in audienta pe data de 06/11/2014.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1219 -29 Octombrie 2014 - Oprean Alin
Buna seara domnule primar,
In urma ploilor cazute, apa s-a infiltrat in tavanul bucatariei. De fiecare data cand am sunat la primarie,mi-a fost comunicat ca vin sa repare acoperisul "saptamana viitoare"in fiecare saptamana din septembrie si ati primit bani la rectificarea bugetara.Va bateti joc.

Vizualizare raspuns:      
Va comunicam ca lucrarea de reparatii acoperis bloc de locuinte pentru tineri, ANL 2002, din Campia Turzii a fost finalizat in data de 04.11.2014.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1217 -17 Octombrie 2014 - Huiber Alexandru
Rog binevoiți a dispune reamenajarea și igienizarea spațiilor destinate colectãrii resturilor menajere.

Vizualizare raspuns:      
Va informam ca sesizarea dumneavoastra a fost trimisa pentru solutionare catre SC Compania de Salubritate SA Campia Turzii
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1215 -03 Octombrie 2014 - Nemes Attila
Se poate sa primesc un raspuns la sesizarea 1213 din 30 septembrie!

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca in limita resurselor bugetare problema dumneavoastra va fi rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1214 -01 Octombrie 2014 - farcas mihai
Buna ziua, va rog luati masuri pt. Asociatia P- ta Mihai Viteazu care are tot mai multe probleme de rezolvat:
- strada e penibila,altii au asfalt si in casa
- lucrarile de reparatii,zugravit...pauza de 20 ani la scara B,ca dupa razboi.
- subsolul e infect,trebuie reparate conductele
Va rog luati masuri si trimiteti reprezentanti de la primarie pt. a aplica amenzi si somatii pt strangerea fondurilor necesare pt a repara ceea ce e infect de 20 ani.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastre inregistrate la noi sub nr. de mai sus, prin care solicitati masuri din partea Primariei pentru Asociatia P-ta Mihai Viteazul, va facem cunoscut urmatoarele:
- referitor la Asociatia de locatari "Mihai Viteazul" si problemele sesizate de d-voastra, va facem cunoscut faptul ca acestea au fost rezolvate de catre asociatie si evidentiate in procesul verbal incheiat in data de 13.10.2014 cu ocazia sedintei asociatiei,
- in ceea ce priveste starea tronsonului de strada P-ta Mihai Viteazul, la care faceti referire , va informam ca vom tine cont de solicitarea dvs. in programarea Iucrarilor de reparatii si intretinere strazi pentru anul 2015.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1213 -30 Septembrie 2014 - Nemes Attila
Buna ziua
As dori sa va intreb daca pe str.Aurel Vlaicu numai pe un trotuar se pun acei stilp mici,sau se vor monta si pe celalalt trotuar deoarece acuma parcheaza de doua ori mai multe masini pe trotuarul liber ?
Am tablita pe poarta "acces auto" dar nu are nici un efect.
Daca nu se monteaza am sa-mi montez eu singur!
Multumesc anticipat.

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca in limita resurselor bugetare problema dumneavoastra va fi rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1212 -30 Septembrie 2014 - Dolha Daniela
Buna ziua!Gunoaiele menajere, hoiturile si fecalele au umplut din nou mal. Ariesului si "Cantina" în cart. Lut. Unde este Politia locala de atâtea luni pentru a sanctiona oamenii iresponsabili? De ce sa arate "parcurile copiilor" ca niste pârloage, depozite de materiale si garaje, spre rusinea celor de la Domeniul public? Cine trebuie sa asigure curatenia strazilor si a trotuarelor si nu-si face datoria în cartier? Cui servesc banii nostri ca sa trebuiasca sa traim în dezordine si neorânduiala?

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere sesizarea dumneavoastrã, s-au luat mãsuri în vederea remedierii problemelor semnalate, probleme care s-au datorat pe de o parte lucrãrilor executate la podul peste Arieº ºi blocãrii accesului utilajelor în cartier, dar în primul rând lipsei de educaþie ºi responsabilitate civicã a unora dintre cetãþenii care locuiesc în zonã, precum ºi lipsei de implicare a locuitorilor de bunã credinþã în vederea atenþionãrii, a identificãrii ºi tragerii la rãspundere a acestora de cãtre organele competente pentru faptele care constituie contravenþii.
De asemenea, vã informãm cã periodic se efectueazã controale în zonã, în limita personalului disponibil, luându-se mãsurile legale care se impun.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1211 -29 Septembrie 2014 - robert dragota
Am o intrebare,s-ar putea sa ajunga cineva din primarie pe strada Otelarilor, sa observe ce batjocura s-a facut cu asa numitul strat de uzura care s-a aplicat pe strada si care nu mai este pe strada, este pe marginea strazii,pe masini,pe geamuri si in casele noastre.S-a facut pur si simplu o batjocura pe bani publici banuiesc In momentul de fata trebuie sa stai cu geamurile inchise daca nu vrei sa te trezesti cu un praf ca dupa o furtuna in desert! Va multumesc anticipat

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on-line in legatura cu pietrisul concasat care s-a aplicat peste un strat de emulsie bituminoasa pentru inchiderea stratului de uzura pe carosabilul strazii Otelarilor, va comunicam ca s-au luat masuri ea
materialul in exces sa fie maturat, toate aceste operatiuni fiind suportate de executant, fiind lucrari nereceptionate de catre Primaria Campia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1209 -12 Septembrie 2014 - Galdau Bogdan Alexandru
Cand se vor anunta persoanele care primesc parcele in cartier sarat?

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesizãrii dumneavoastrã online, vã informãm cã în prezent este în curs de elaborare un plan urbanistic zonal, în vederea parcelãrii terenului destinat construirii de locuinþe pentru tineri în cartierul ªarât.
Dupã stabilirea numãrului de parcele ºi a cãilor de acces în zonã ºi aprobarea PUZ-ului de cãtre Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, vom invita la sediul instituþiei persoanele cãrora li se vor atribui parcele de teren pentru construirea unei locuinþe.
Menþionãm cã lista privind ordinea de prioritate pentru atribuirea în folosinþã a terenurilor destinate construirii de locuinþe proprietate personalã în municipiul Câmpia Turzii, pentru anul 2014, ce constituie anexa la HCL nr. 86 din 30.06.2014 se aflã postatã de site-ul municipiului.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1208 -07 Septembrie 2014 - suciu ioana
buna ziua , am pe scara o femeie fara picior si nepotul o tine singura in casa, batrana nu mai este in toate mintile si striga pe geam, canta,va rog sa trimiteti o asistenta sociala la ap 69 pe republicii nr 6.la dna ilonco sa vada ce este cu ea,pentru ca si noaptea striga dupa nepotul si nu ne putem odihni de ea..... va multumesc

Vizualizare raspuns:      
În urma sesizãrii online, înregistratã cu nr. 26295 din 09.09.2014, vã aducem la cunoºtinþã cã doamna Coman Ileana, domiciliatã în Câmpia Turzii, str. Republicii, nr.6, ap.68, are aparþinãtor, care a fost responsabilizat privind îndatoririle care îi revin. Persoana în cauzã va rãmâne în monitorizarea Serviciului Public Local de Asistenþã Socialã.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1207 -08 August 2014 - Milesan Liana
Referitor la sesizarea 1205 se poate sa ne comunicați un rãspuns competent si viabil sau este necesar sa inaintam plângerile mai departe la OPC, la ISC sau ... Mai departe?Nu doriți dumneavoastrã domnule primar doar un sfârșit de sãptãmâna sa locuiti la adresele noastre si sa vedeți ce bine va ve-ți odihniți noaptea din cauza muzicii susținutã de lãutari? Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrilor dumneavoastrã, în care reclamaþi disconfortul fonic cauzat de muzica provenitã de la unitatea aparþinând LA ALTRO CAFE S.R.L.-D, situatã în vecinãtatea locuinþei dumneavoastrã, vã comunicãm cã pentru soluþionarea petiþiei am întreprins urmãtoarele demersuri:
- au fost transmise adrese Direcþiei de sãnãtate Publicã Cluj ºi Agenþiei pentru Protecþia Mediului Cluj, autoritãþi cu competenþe în determinãri sonometrice. În urma adreselor trimise, reprezentantul D.S.P. Cluj s-a prezentat în data de 06.08.2014 ºi împreunã ne-am deplasat la unitatea în cauzã. Acesta urmeazã sã revinã la o datã ulterioarã pentru efectuarea determinãrilor sonometrice la nivelul unitãþii ºi a locuinþei dumneavoastrã ºi în funcþie de rezultatul acestor determinãri vor aplica mãsurile care se impun.
- am solicitat Poliþiei municipiului Câmpia Turzii sã ne comunice dacã au mai fost aplicate sancþiuni administratorului împuternicit al societãþii dupã data de 24.07.2014, datã la care a fost eliberatã autorizaþie privind desfãºurarea activitãþilor de alimentaþie publicã.

În funcþie de rãspunsurile primite de la instituþiile implicate, vã vom comunica mãsurile luate.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1206 -06 August 2014 - Milesan Liana Mihaela
Buna seara stimate domule primar,am rugamintea de a se lua masuri in ceea ce priveste functionarea localului din str.Avram Iancu,nr.2"AltroCafee ex ALTROMONDO"deoarece la fiecare sfarsit de saptamana avem seri de karaoke,de muzica cu lautar sau muzica la volume indecente in noapte.Dansii sunt singurii din oras cu program de functionare pana la ora 3 dimineata,in cazul lor Legea61/1991nu este valabila?Rog sa luati masuri in elimanarea disconfortului fonic.Va multumesc anticipat.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrilor dumneavoastrã, în care reclamaþi disconfortul fonic cauzat de muzica provenitã de la unitatea aparþinând LA ALTRO CAFE S.R.L.-D, situatã în vecinãtatea locuinþei dumneavoastrã, vã comunicãm cã pentru soluþionarea petiþiei am întreprins urmãtoarele demersuri:
- au fost transmise adrese Direcþiei de sãnãtate Publicã Cluj ºi Agenþiei pentru Protecþia Mediului Cluj, autoritãþi cu competenþe în determinãri sonometrice. În urma adreselor trimise, reprezentantul D.S.P. Cluj s-a prezentat în data de 06.08.2014 ºi împreunã ne-am deplasat la unitatea în cauzã. Acesta urmeazã sã revinã la o datã ulterioarã pentru efectuarea determinãrilor sonometrice la nivelul unitãþii ºi a locuinþei dumneavoastrã ºi în funcþie de rezultatul acestor determinãri vor aplica mãsurile care se impun.
- am solicitat Poliþiei municipiului Câmpia Turzii sã ne comunice dacã au mai fost aplicate sancþiuni administratorului împuternicit al societãþii dupã data de 24.07.2014, datã la care a fost eliberatã autorizaþie privind desfãºurarea activitãþilor de alimentaþie publicã.

În funcþie de rãspunsurile primite de la instituþiile implicate, vã vom comunica mãsurile luate.
Tipareste PDF

Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 11 
Primaria
Duminica, 28 August 2016
vizitator: 54.144.39.30
Page Rank Check