Campia Turzii, Laminoriștilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 
 Nr.înreg.1190 -22 Iunie 2014 - oprean alin
Buna ziua,
V-am rugat in sesizarea cu nr.1188 din 12.06.2014, sa trimiteti pe cineva din cadrul primariei sa verifice starea acoperisului de la ANL 2002,si sa se poata repara.Intrucat nu am primit nici un raspuns,voi face o sesizare la OPC,ulterior la ANPC, s.a.m.d.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarilor on-line inregistrate 1a noi sub nr. 1188 din 13.06.2014 si 1190 din 22.06.2014, va facem cunoscut faptul ca vom proceda la efectuarea lucrarilor de reparatiicare se impun 1a sarpanta si invelitoarea blocului de locuinte pentru tineri, destinate inchirieriib1oc- ANL 2002.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1188 -12 Iunie 2014 - OPREAN ALIN
Buna ziua,
Locuiesc in ANL 2002,tot de atunci.Avem probleme cu acoperisul,in sensul ca sunt multe tigle sparte sau exfoliate,iar pe timp de iarna,se face igrasie pe tavane si la peretii exteriori cu geamuri.Din 2008,am schimbat deseori tigle,iar o data la 2 ani zugravesc.De la primarie nu a venit nimeni din 2003 pana astazi sa verifice starea acoperisului.Va rugam sa trimiteti pe cineva sa verifice.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarilor on-line inregistrate 1a noi sub nr. 1188 din 13.06.2014 si 1190 din 22.06.2014, va facem cunoscut faptul ca vom proceda la efectuarea lucrarilor de reparatiicare se impun 1a sarpanta si invelitoarea blocului de locuinte pentru tineri, destinate inchirieriib1oc- ANL 2002.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1187 -03 Iunie 2014 - popa alexandra
buna ziua!eu lucrez pe str Republicii 69 si am 2 gropi mari in asfalt de toata frumusetea ,de cate ori trece o masina imi zboara pietre in geam si cand ploua sterg geamurile de n.. ori pe zi .As fi foarte recunoscatoare daca a-ti binevoi sa le reparati ....va multumesc si sper sa se rezolve ca e tare neplacut

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii Dumneavoastra, inregistrata la noi sub numarul de mai sus, cu
privire la gropile din fata imobilului in care lucrati, va comunicam ca s-a dispus Domeniului Public Campia Turzii S.A. executarea Iucrarilor de reparatii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1186 -02 Iunie 2014 - MARI ALEXANDRU
- Buna ziua, doresc sa stiu daca Primaria mai sprijina Proiectul Casa Verde respectiv pentru izolarea termica a caselor particulare si montarea de panouri solare pe acestea si care ar fi sprijinul financiar( in procente) din partea Primariei pentru persoanele care detin case proprietate personala ,respectiv persoane fizice.Pentru eventualele date suplimentare respectiv depunerea dosarelor as dori sa-mi trimiteti informatii detaliate pe adresa mea de email. Pentru raspuns ,va multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizării dumneavoastră on-line nr. 1186/02.06.2014, vă comunicăm următoarele:
Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire "Casa verde" - persoane fizice, cu finanțare din Fondul pentru mediu, s-a derulat în perioada 2010 – 2011, fiind închis la sfârșitul acestei perioade;
Pentru mai multe detalii referitoare la acest program, vă rugăm să consultați site-ul www.afm.ro/casa_verde_pf.php.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1185 -10 Aprilie 2014 - Giurgiu Cristian
Buna ziua,

se poate achita factura pentru salubritate si apa online?

Va multumesc!
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1184 -02 Aprilie 2014 - scinteie maier
Exista "SERVICIUL PT. ASOCIATIILE DE LOCATARI "in cadrul primariei?

Vizualizare raspuns:      
Vă informăm că în cadrul Primariei Câmpia Turzii există personal de specialitate care se ocupă de activitatea asociațiilor de locatari/proprietari în cadrul serviciului de Evidența și Gestiunea Patrimoniului, camera 34, etajul 2.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1182 -22 Martie 2014 - rus daniel
Buna ziua!
Pe strada Aleea Vanatorilor intre nr.4 si nr,6 s-a spart conducta de apa rece anul trecut. De atunci nu a mai reparat nimeni groapa ramasa. Saptamana trecuta s-a reparat strada, dar groapa a ramas. Cei de la drumuri au spus ca cei de la apa trebuie sa repare. De ce nu umblati sa verificati starea drumurilor reparate daca tot dati bani din impozitele platite de noi? Si cand credeti ca se va repara?

Vizualizare raspuns:      
Problema sesizată de dumneavoastră a fost remediată.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1181 -19 Martie 2014 - Pop Valentin
Buna ziua!
Va rog montati barierele din Parcul Municipal inapoi, chiar nu vrem sa vedem care ce masina are si sa auzim ce muzica de doi lei asculta, nu mai zic viteza cu care circula acesti cetateni cu IQ mai mic decat numarul de roti de la masina.
Va rog amenajati un spatiu special pentru cei care vor sa-si plimbe cainii.
Puneti Politia Locala sa stea mai mult in Parcul Municipal si sa aplice amenzi celor necivilizati.
Ridicati cainii fara stapan de pe strazi.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastră on-line nr. 1181 / 2014, vă aducem la cunoștință urmatoarele:
Privind barierele din Parcul Municipal Câmpia Turzii, vă informăm că s-a solicitat un răspuns la firma care a demontat respectivele bariere și conform adresei primite de la Compania de Salubritate Câmpia Turzii înregistrată la noi cu nr. 11948 / 2014, prin care ne comunică, că această decizie a fost pusă în aplicare în urma discuțiilor dintre domnul Primar Radu Hanga și domnul Director General Ioan Șandru de la firma menționată mai sus, privind ineficiența acestor bariere care erau ocolite de către autovehicule astfel distrugându-se spațiul verde.
Întrucat Serviciul Public Poliție Locală, momentan nu dispune de personal necesar pentru asigurarea permanenței în Parcul Municipal Câmpia Turzii, în astfel de situații vă rugăm să sesizați Poliția Municipiului Câmpia Turzii pentu intervenție la numărul de telefon 0264368222.
În ceea ce priveste accesul persoanelor cu câini în locurile publice, acesta este posibil în conformitate cu prevederile OUG 55 / 2002, Art. 6, alin 4.
Referitor la câinii fără stăpân, vă informăm că la ora actuală există un protocol pentru capturarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1180 -11 Martie 2014 - farcas mihai
buna...as dori sa va intreb care e situatia locurilor de parcare din p ta mihai viteazu nr 1( in spatele GERMANOS, BT,...).As dori sa inchei un contract pe un loc liber de parcare, pt. ca niste "specimene din gaura neagra a galaxiei NGC 1097, au gaz si praf stelar in loc de creier" ca sa nu spun "vecini idioti si cocalari"....si au inceput sa-mi ridice stergatoarele si sa zgarie masina fara sa aiba bunul simt sa-mi arate un contract de inchiriere pe locurile de parcare.Nu vreau sa fiu cocalar...

Vizualizare raspuns:      
In vederea obtinerii unui loc de parcare de resedinta, va rugam sa prezentati la
Primaria municipiului Campia Turzii, Serviciul A.T.U urmatoarele:
- copie dupa cartea de identitate a solicitantului;
- copie dupa certificatul de inmatriculare a autoturismului;
- completarea unei cereri tipizate.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1178 -25 Februarie 2014 - Nadia Milesan
Bună ziua.As dori sa sesizez faptul ca in dreptul imobilului cu nr.55 de pe strada.de.i.rațiu este o bezna totala si sunt multe mașini parcate pe marginea drumului.De asemenea copiii se joaca pana târziu în stradă și circulația este destul de intensa (fiind si biserica de penticostali la 2 case distanta. Ar fi bine daca s-ar putea monta un corp de iluminat in dreptul imobilului cu nr.55. As fi de acord si sa cumpar eu becul numai sa se rezolve situatia. Multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Referitor la adresa dumneavoastra inregistrata la noi sub nr. 7274/26.02.2014, prin care ne solicitati montarea unui corp de iluminat public, va comunicam ca solicitarea dumneavoastra a fost analizata, urmand ca in perioada urmatoare sa fie luate rnasuri desolutionare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1177 -25 Februarie 2014 - Emilia Iachim
Buna ziua d-le Primar!
venim cu o solicitare de a lua ceva masuri privind cetatenii orasului nostru care detin caini si care ii plimba, sa nu lase murdarii peste tot in oras. Odata cu sosirea primaverii, copii nu mai pot merge in locurile de joaca amenanjata special, pentru ca peste tot sunt fecale, aceasta am constatat si astazi si saptamana trecuta. Va rugam sa luati masuri, sa adune dupa ei sau sa fie amenajat loc special pentru plimbarea cateilor.Va multumim!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on- line, referitoare la problemele create de detinatorii de animale de companie, mai ales in locurile de joaca si parcuri, va aducem la cunostiinta urmatoarele:
- S.C. Compania de Salubritate Campia Turzii S.A., conform contractului de delegare a serviciului public de salubrizare a municipiului Campia Turzii, are sarcina de a salubriza locurile de joaca si parcurile de doua ori pe saptamana;
- in vederea evitarii situatiilor neplacute, printre care se numara si accesul in locurile de joaca si parcuri cu animale de companie, s-au conceput regulamente de utilizare a acestor spatii special amenajate pentru recreere si s-a emis ordinul de incepere pentru montarea acestor placute informative in eel mai scurt timp;
-totodata dupa instalarea regulamentelor se va trece si la monitorizarea mai stricta a acestor spatii, in vederea depistarii si sanctionarii oricaror abateri de la normele de igiena si sanatate publica.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1176 -21 Februarie 2014 - Burlacu Eugen

In numele asociatiei de proprietari de pe str.1Mai
doresc sa va sesizez un aspect deosebit de neplacut
care se petrece in fiecare noapte pana dimineata devreme
si anume faptul ca in vecinatate, (barul discotecii Armaghedon)
muzica ce rasuna din acel spatiu nu ne lasa sa ne odidnim
chiar daca dimineata terbuie sa mergem la munca si respectiv copii la scoala.
Mentionez ca pe data de 19.02.2014 am sesizat politia mun.Campia Turzii,care a intervenit de 3 ori in acea noapte dar fara folos

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastra online nr. 1176/21.02.2014 inregistrat la noi sub nr. de mai sus va comunicam ca din verificarile efectuate la sediul societatii si informatiile comunicate de Politia municipiului Campia Turzii, (nu au fost sesizati pentru tulburarea linistii publice in data de 19.02.2014, pe strada 1 Mai si nu au fost aplicate sanctiuni pentru tulburarea linistii publice societatii comerciale Complex Vipro S.R.L sau altor personae din zona), cele sesizate de dumneavoastra nu se confirma.
De asemenea am constatat ca operatorul economic respecta orarul afisat la intrarea in unitate si aprobat prin autorizatia privind desfasurarea activitatii de alimentatie publica.
In situatia in care va confruntati cu astfel de situatii va rugam sa solicitati sprijinul Politiei municipiului Campia Turzii, la numarul de telefon 0264368222.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1174 -11 Februarie 2014 - matei alexandru
Proprietarul imobilului cu nr. 9 de pe strada Garii a facut din trotuar o rampa pentru garaj, cu tot dichisul - borduri, parapet, bitum. In aceasta zona pietonii sunt nevoiti sa se deplaseze pe carosabil. Este vorba mai precis de zona situata intre gara si Gossner. Va rog ori sa remediati aceasta anomalie, ori sa montati niste pitici de gradina pe acea bordura si sa prelungiti rampa pana la fantana arteziana. Consider ca este vorba de un furt din avutul public.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1173 -11 Februarie 2014 - BARAGAN CARMEN-MARIA
avem retete pentru lapte praf si cica nu sunt fonduri?unde sunt banii?cine ne deconteaza banii pt lapte la copiii nostri si ce mananca ei luna asta?apropo,am un dosar pt anl de un an si am cerut o ancheta sociala pentru ca stam 3 persoane in o camera de 2/3 si mi s-a raspuns ca nu s-a construit nimic deci nu se face nimic.orasul asta e mort.cum sa faci o familie aici ca mori de foame.mi-e rusine sincer ca am terminat o facultate prin multa munca si am ajuns sa cersesc laptele copilului meu.

Vizualizare raspuns:      
Referitor la reclamatia dumneavoastra, va informam urmatoarele :
- laptele praf este gestionat de Directia de Sanatate Publica Cluj, Primaria municipiului Campia Turzii, prin Serviciul Public Local de Asistenta Sociala are doar rolul de a transporta laptele praf repartizat de DSP Cluj si a-I distribui, pe baza retetelor eliberate de medicii de familie. Institutia no astra nu detine inforrnatii asupra procedurilor de achizitii ale laptelui praf sau a termenelor de livrare, SPLAS este informat de DSP pentru ridicarea laptelui praf doar in perioadele cand acesta trebuie ridicat de la Cluj:
- pentru obtinerea unei locuinte ANL sau sociala, in fiecare an se puncteaza dosarele depuse si se intocmesc listele de prioritati, in functie de documentele cuprinse in dosar, iar repartizarea locuintelor, in prezent, se face in limita locuintelor eliberate de fostii chiriasi.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1172 -07 Februarie 2014 - Anca Simion
Doresc să întreb în ce stare se află promisiunea electorală de-a se efectua un pasaj subteran care să lege str Traian de centru orașului. Dacă financiar nu este posibil acum, nu s-ar putea pava între linii cu dale pentru acces pietonal avînd in vedere traficul mare peste linii, inclusiv a copiilor care merg la școală în zona fostei pasarele?

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării online inregistrată la noi sub numărul 1172/2014, vă comunicăm urmatoarele:
In campania electorală candidatul USL a fost de acord cu faptul că problema traficului peste calea ferată, între străzile Dr.I.Rațiu si Petru Maior trebuie intr-un fel rezolvată, dar nu a fost de parere că este cazul a se executa un pasaj pe sub calea ferată, fiind excesiv de costisitor. Trebuia gasită altă soluție.
La întâlnirea cu cetățenii organizată in data de 18.06.2013, in cadrul campaniei “Cine ce-a promis”, domnul primar și-a expus punctul de vedere privind oportunitatea pasajului subteran și s-a angajat sa comande un studiu de soluții privind rezolvarea acestei probleme.
Studiul de soluții a fost întocmit de către P.F.A. Sârbu Paul Marius si predat la data de 18.12.2013.
Din el rezultă urmatoarele soluții si costurile aferente dupa cum urmează:
Soluția 1: Pasaj pietonal subteran- cost realizare: 6.921.989 lei (69,22 miliarde lei vechi).
Soluția 2: Pasarelă pietonală supraterană- cost realizare: 828.000 lei (8,28 miliarde lei vechi).
Solutia 3: Amenajare trotuar la nivel de cale ferată- cost realizare: 37.500 lei (375 milioane lei vechi).
Având in vedere costurile, s-a ales soluția executării unui trotuar paralel cu drumul la nivel cu calea ferată , între strada Dr.Ioan Rațiu și strada Dobrogeanu Gherea. Proiectul este în curs de contractare, iar lucrarea va fi executată probabil in semestrul II 2014.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1169 -29 Decembrie 2013 - apahidean vasile
domnule Hanga!a-ti inceput canalizarea pe racosa ,pe marginea racosei este un camin de canalizare de la canalul care vine de la turda fara capac .
nu se poate acoperii pina ce nu se intimpla o nenorocire?????????

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca problema sesizata de dvs. a fost adusa la cunostinta Companiei de Apa, operatorul serviciilor publice cu alimentare cu apa si canalizare, care a acoperit caminul de canalizare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1167 -11 Noiembrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În lipsa unor masuri corecte de salubrizare a cartierului Lut (vezi malul Ariesului) dar si a dezinformarii oferite de directorul Companiei de Salubritate, va anuntam ca vom trimite o reclamatie scrisa însotita de fotografii Directiei de Sanatate Publica Cluj. D-le Hanga, solicitarile noastre sunt legitime dar prost întelese de cei care administreaza banii contribuabilului din cartierul Lut. Sanatatea publica si siguranta noastra sunt vitale. D-le Rotaru, cuvântul dat se respecta!

Vizualizare raspuns:      
AICI puteti vizualiza raspunsul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1166 -04 Noiembrie 2013 - Groza Danut
Buna ziua! Va rog frumos sa schimbati becul ars de pe stalpul de langa transformatorul de curent de pe Aleea Vanatorilor.

Vizualizare raspuns:      
S-au efectuat verificari la fata locului si s-a remediat defectul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1165 -01 Noiembrie 2013 - gazdac vasile mihai
Buna ziua. De ceva vreme nu mai functioneaza iluminatul public pe aleea dintre parcul central si blocul G2. Va rog remediati daca se poate.

Vizualizare raspuns:      
S-au efectuat verificari la fata locului si defeciunile au fost remediate
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1164 -28 Octombrie 2013 - farcas cornel
buna ...sper sa imi dati un raspuns concret respectand legea 230/2007(legea locuintei). Hidroizolatia palierului sc b bl D, s-a deteriorat total, iar apa a patruns in structura blocului ...adica in apartamentul 29(al meu).Am contactat asociatia de locatari prin administrator si presedinte,din 4 firme am ales 1 firma de constructie care sa dea garantie si am platit 3500 ron din buzunarul meu sa refac acoperisul blocului...un bun comun. Un singur locatar nu vrea sa cotizeze.Ce pot face legal?

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiției d-voastră, prin care ne informați ca d-nul Cătană nu contribuie la lucrarea de izolare a acoperișului blocului, vă comunicăm următoarele:
Izolarea acoperișului blocului este o lucrare comună la care trebuie să contribuie toți proprietarii de pe coloana respectivă, deoarece, conform art.32 alineatul 3.) din H.G. 1588/2007: "nici un proprietar de apartament sau de spațiu cu altă destinație decât aceea de locuință nu va fi exceptat de la obligația de a contribui la plata cheltuielilor comune inclusiv cele aferente fondurilor din asociația de proprietari".
Dacă nu contribuie la această lucrare comună, d-nul Cătană poate fi acționat în instanță, de către asociația de proprietari din care faceți parte.
    Cu stimă,
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1163 -25 Octombrie 2013 - stan ioan
Am infintat o asociatie nonprofit in mun. CAMPIA TURZII asi dori daca se poat o colaborare cu departamentul sociala al primerie CAMPIA TURZII cu informati,date personale ale persoanelor care se alfla in baza de date ale departamentul social al primerie.
Doresc sa am si eu o baza de date despre asistati social si vreau sa fac un proiect cu fonduri nerabusabile si vreau sa aflu cate famili sunt in baza de data (al primerie) si ce greutati au famile sarace.

Vizualizare raspuns:      
AICI puteti vizualiza raspunsul
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1162 -17 Octombrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În atentia viceprimarului Lojigan si a directorului de la S.C. SLCIAS. Rugam amenajarea unui spatiu de gunoi pentru cetatenii din cart. Lut, în special pentru gunoaiele rezultate din gradini,animale de casa, materiale de constructii, etc. Tomberoanele menajere devin neîncapatoare, iar în lipsa acestui spatiu exista tendinta depozitarii gunoaielor pe malul Ariesului,cum bine se stie, sau, mai nou, la padure. Rugam sa raspundeti pozitiv acestei solicitari din partea platitorilor la zi

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere problemele ridicate, petiția dumneavoastră a fost înaintată Companiei de Salubritate Câmpia Turzii, societate care prestează serviciul de salubrizare, spre analiză și soluționare.
Răspunsul motivat al operatorului de salubrizare poate fi vizualizat în AICI.
    
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1161 -14 Octombrie 2013 - stan ioan
Am infintat o asociatie non profit trebuie sa ma inregistrezi la primarie sau nu sau autorizatie de functionare imi trebuie sau nu de la primarie multumesc frumos

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dumneavoastra, va comunicam urmatoarele:
- Regulamentul de autorizare al operatorilor economici de pe raza municipiului Campia Turzii este aprobat prin H.C.L. 39/2010,
- conform art. 3 din Regulament: "Organizatiile non-profit vor solicita autorizatie de functionare doar in situatia In care In punctul de lucru respectiv se desfasoara activitate cu caracter comercial."
Deci, in cazul in care veti desfasura activitati comerciale trebuie sa va prezentati la Serviciul Evidenta si Gestiunea Patrimoniului, pentru obtinerea autorizatiei de functionare.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1160 -11 Octombrie 2013 - Florin TALOS
Am vazut ca ati imputernicit RAGCL sa vanda cladirea fostei CT10 de pe Baritiu catre CAA. Nu sunteti de parere ca activitatea pe care o desfasoara CAA in acea locatie este incompatibila cu vecinatatile. Sunt mai putin de 25 m fata de geamurile locuintelor iar zgomotul si fumul de la autovehicule si utilaje ajunge pana in locuinte. Din punct de vedere al salubritatii zonei coroborata cu garajele zona arata dezastruos. CAA depoziteaza materiale(nisip,etc) si in afara incintei. Rog analizati !!!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs online nr.1160/2013, va informam ca Centrala termica nr.10 apartine domeniului public al municipiului Campia Turzii, fiind transmisa in administrarea S.C. Compania de Apa Aries S.A.
Mentionam ca nu exista o hotarare prin care Consiliul Local al municipiului Campia Turzii sa aprobe vanzarea acestei centrale catre SC Compania de Apa Aries S.A.
Totodata consideram ca activitatea desfasurata de catre S.C. C.A.A. S.A. in aceasta locatie nu produce disconfort vecinilor, avand in vedere faptul ca spatiul este utilizat ca si vestiar, depozit si parcare vehicule.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1158 -04 Octombrie 2013 - ludusan lenuta
Va rog sa luati masuri pentru a elibera spatiile din cartierul,muncitoresc in zona blocurilor din strada Gh.Baritiu de ciinii comunitari deoarece copii care merg la gradinita si la scoala le ieste frica de acestia.Seara cind ne intoarcem acasa nu putem intra in scara blocului si noaptea nu ne putem odihni din cauza lor. Va multumesc.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1155 -23 Septembrie 2013 - PETER AMALIA
BUNA ZIUA AS DORI O INFORMATIE DE LA REGISTRUL DE STARE CIVILA. EU M-AM CASATORIT IN STRAINATATE ACUM 4 ANI .DE CE ACTE AS AVEA NEVOIE PT.INSCRIEREA IN STAREA CIVILA DIN ROMANIA SI CAT TIMP DUREAZA ELIB.CERTIF.ROM DE CASATORIE ,DUPA CARE URMEAZA SCHIMBAREA CARTII DE IDENTITATE.VA MULTUMESC . CU ATENTIE AMALIA PETER


 Nr.înreg.1153 -14 Septembrie 2013 - stan ioan
doeresc mai multe informati despre fonduri nerambusabile pt ong locale:
proiectul trebuie facut de o firma specializate de a face proiecte sau poat fi facut de catre ong

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dv. înregistrată la Primăria Municipiului Câmpia Turzii cu nr. 27426/16.09.2013, vă comunicăm următoarele:
În conformitate cu Legea 350/2005 actualizată privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează începând cu data de 1 octombrie 2013 selecția proiectelor cu finanțare nerambursabilă din bugetul local.
Deschiderea acestei sesiuni se se va desfășura după următorul calendar :
-01 - 30 octombrie 2013: Perioada de depunere a proiectelor;
-01 - 06 noiembrie 2013: Perioada de evaluare și selecție a proiectelor;
-07 - 11 noiembrie 2013: Comunicarea rezultatelor și încheierea contractelor cu beneficiarii;
Data limită până la care se pot depune proiecte este 30 octombrie 2013
Dosarul de participare la selecția de oferte trebuie să conțină următoarele documente :
1) cerere tip de finanțare – 1 ex.
2) copia actului constitutiv și a statutului organizației, respectiv a actelor adiționale prin care au fost modificate acestea ( după caz)
3) copie dupa certificatul de înregistrare fiscală sau orice alte acte doveditoare ale dobândirii personalității juridice - semnate și ștampilate cu mențiunea “conform cu originalul”
4) declarație pe propria răspundere din care să rezulte că solicitantul nu are datorii la bugetul de stat, la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii și la bugetul local al unității administrativ teritoriale în care își are sediul / domiciliul / reședința
5) declarație pe propria răspundere privind existența contribuției solicitantului - surse de finanțare proprii și / sau atrase ;
Aceste formulare tipizate pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii, sau pot fi obținute de la Biroul Relații Publice și Comunicare - Primăria Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr.2, camera 22, sau Palatul Cultural „Ionel Floașiu” - Serviciul Cultural, str.Piața Mihai Viteazu nr.8.
Dosarul complet, conținând toate documentele solicitate se depune la Biroul Relații Publice și Comunicare - Primăria Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr.2, camera 22.
Vă mai aducem la cunoștință faptul că solicitanții trebuie să depună dosarul de participare la selecție cu toate documentele specificate mai sus și nu există nici o condiționare în ceea ce privește persoana care întocmește proiectul.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1152 -11 Septembrie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! Urmare solicitarii înregistrata sub nr. B15/20620/20.07.2013., doresc sa precizez urm: "a nu se justifica montarea unui stâlp de iluminat public" pe strada mentionata,în conditiile în care nu s-a luat nici o masura pentru stoparea furturilor din gradinile noastre, împotriva hotilor de material lemnos din padurea alaturata, a hotilor care ne distrug digul de protectie a mal. Ariesului, dovedeste un act de iresponsabilitate din partea semnatarilor acestei decizii si o atitudine nedemna.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dumneavastră on-line cu numarul 1152 din 11/09/2013, vă comunicăm:
- Cu privire la răspunsul pe care l-ați primit la solicitarea dumneavoastră vi s-au comunicat urmatoarele: "Vă facem cunoscut faptul că s-a verificat situația la fața locului și că în conformitate cu normele în vigoare nu se justifică instalarea a încă unui stâlp pentru iluminat public în vecinătatea proprietății dumneavoastră. Vom căuta în continuare găsirea unei soluții entru rezolvarea favorabilă a problemei ridicate de dumneavoastră." ;
- De asemenea, în ceea ce privește problema sesizată de către dumneavoastră cu privire a furturile din cartier, vi s-a mai comunicat cu altă ocazie, că aceste fapte au un caracter penal și se
află exclusiv în competența Poliției Municipiului Câmpia Turzii, fapt pentru care, în fiecare din aceste situații n parte, vă rugăm să vă adresați în scris cu o plângere penală instituției de mai sus;
- Vă mulțumim pentru implicarea de care dați dovadă în rezolvarea problemelor comunității în care locuiți și vă asigurăm de întregul nostru sprijin în limita posibilităților și competențelor
conferite prin legile în vigoare;
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1151 -04 Septembrie 2013 - vad daniela renata
daca primim reteta de la medic pentru lapte praf de ce mi se spune in fiecare luna ca sa epuizat ??????????????????? .

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii d-voastră, prin care faceți referire la modul de distribuire al laptelui praf acordat copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-12 luni,care nu beneficiază de lapte matern, conform Legii 321/2001, vă informăm următoarele:
- conform legislației în vigoare, primăria are obligația de a asigura doar transportul și distribuirea laptelui praf de la spațiile de depozitare ale direcțiilor de sănătate publică către populație. Direcțiile de sănătate publică sunt cele care stabilesc cantitățile de lapte praf care urmează a fi distribuite
de către fiecare unitate administrativ teritorială.
Menționăm astfel că, laptele praf care se primește este distribuit pe baza rețetei eliberată de medicul de familie, în funcție de cantitatea care ne este repartizată lunar de
Direcția de Sănătate Publică Cluj.
Tipareste PDF

 Nr.înreg.1150 -03 Septembrie 2013 - dani dani
vreau sa intreb cand se va face modernizarea retelei de canalizare pe str. Tebea deoarece este slab functionala si se infunda foarte des, fiind depuneri de pietris pe reteaua.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastră on-line 1150, inregistrata la noi sub numarul 26560 din 04.09.2013, va aducem la cunoștință că problema sesizată de dumneavoastră a fost adusă la cunoștință Companiei de Apă, operatorul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Câmpia Turzii, urmând a fi luate măsuri urgente de rezolvare.
Tipareste PDF

Pagina: 1 2  3  4 5 6 7 8 9 
Primaria
Luni, 03 August 2015
vizitator: 54.167.76.176
Page Rank Check