Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
 Nr.nreg.1377 -06 Aprilie 2017 - Rusu Octavian
Buna ziua, as avea o intrebare sau mai bine zis o informare, ce aveti de gand sa faceti cu locuitori din colonie la care le-au ars casele? Din cate observ de anul trecut pana in prezent nu ati construit nimic din ceea ce ati spuns, cum e posibil sa locuiasca o familie compusa din 6 membrii in acele pubele de 4 m ? Se aude ca se reconstruiesc casele distruse de anul trecut se aude asta adica 6 luniiii ,e posibil asa ceva? Sau din cate observ e si nepasare sunt oameni nu animale,va multumesc
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1376 -03 Aprilie 2017 - Apintileesei Cristinel
Buna ziua! Revin cu o noua sesizare. V-am semnalat in urma cu ceva timp existenta unei gauri la baza punctului de transformare din spatele blocului G de pe str. Aviatorilor. In urma interventiei dvs., s-a rezolvat, dar acum constat ca cineva vrea totusi ca acolo sa fie o gaura. L-au gaurit din nou. Rog interveniti si de aceaasta data pe langa cei de la SDEE pt. rezolvarea problemei, care reprezinta un potential pericol. Va multumesc! Cu respect, Cristi Apintileesei

Vizualizare raspuns:      
Referitor la cererea inregistrata la noi cu nr.AD 9523/13,04,2017, prin care ne comunicati ca a reaparut gaura in peretele Postului de transformare situat in spatele blocului G, str.Aviatorilor, va transmitem ca proprietarul Postului de transformare este SDEE Transilvania Nord si puteti face sesizarea direct SDEE Transilvania Nord, Punct de lucru Campia Turzii situat pe str. Tebea, Nr.1.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1375 -20 Martie 2017 - Apintileesei Cristinel
Buna ziua!
Referitor la sesizarea mea înregistrată cu nr. 1361/05.01.2017, doresc să vă felicit pt. promptitudinea cu care s-a rezolvat chestiunea semnalată. De altfel, v-am scris chiar a doua zi după remediere, dar am impresia că o perioada audiențele on line nu au funcționat. Cert e că mesajul meu de mulțumire nu a apărut. Toate cele bune!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1374 -19 Martie 2017 - Precub Adrian
Buna ziua .
Conform raspunsului primit din partea Primarieri , legat de limitatoarele de viteza de pe Baritiu , montate la trecerile de pietoni , urma sa le montati cand " vremea o va permite " . Va rog sa imi spune-ti care este data de star a lucrarilor ? Se circula foarte tare. Sper ca nu asteptati sa moara cineva . Multumesc pentru raspuns .

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitării dvs.on-line, înregistrată la noi sub numărul 8001 din 24.03.2017, vă comunicăm că au fost cuprinse lucrări de execuție a trecerilor de pietoni supraînălțate în Programul anual de întreținere, modernizări și investiții conform ’’Contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea și întreținerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere și pietonale, amenajare, întreținere și înfrumusețare a spațiilor verzi, montare de mobilier stradal, al domeniului public și privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2017’’.
Conform procedurilor legale după aprobarea bugetului, urmează aprobarea acestui program de către Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii și ulterior se poate trece la execuția propriu-zisă a lucrărilor.
Menționăm că așa cum v-am comunicat și printr-o adresa anterioară, s-a solicitat Poliției Rutiere a Municipiului Câmpia Turzii să verifice strada Ghe. Barițiu, pentru a preveni circulația cu viteză mare a autovehiculelor.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1373 -17 Martie 2017 - Beldean Marius
Buna ziua, Nu mi se pare normal sa platesc chirie la parcare in Campia Turzii 120 de lei plus 12 lei terenul de sub parcare si in Cluj Napoca in Manasatur sa fie 75 lei +4lei! Dc e mai scump decat in Cluj ?? Orasul se degradeaza de la an la an si taxele si impozitele se tot maresc .Mai scadeti din chiria pe parcare ca sa atrageti mai multa lume sa-si plateasca locul de parcare pt ca marea majoritate nu platesc!Nu-i mai descurajati pe cei care isi platesc sa renunte si ei la a mai plati !

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării 1373/17.03.2017, înregistrată la noi sub numărul 8002/20.03.2017, prin care vă exprimați nemulțumirea referitoare la chiria și taxa pe teren, datorate pentru locul de parcare utilizat, vă comunicăm următoarele:
1.În data de 03.02.2016, ați dobândit dreptul de folosință asupra unui loc de parcare amenajată, aflat în proprietatea publică a Municipiului Câmpia Turzii, în suprafață de 12 mp, situat în Câmpia Turzii, pe str. Laminoriștilor, nr. 13, pe o perioadă de cinci ani, în baza contractului de închiriere nr. 23/03.02.2016, semnat de dumneavoastră, în calitate de locatar;
2.Conform art. 3, alin. (1) și (3) din contract, s-a stabilit o chirie pentru locul de parcare în cauză în cuantum de 120,70 lei/an, care se indexează anual cu indicele de inflație comunicat de Institutul Național de Statistică;
3.De asemenea, potrivit dispozițiilor art. 463, alin. (2) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal, titularii dreptului de folosință asupra terenurilor proprietate publică şi privată a statului ori a unităţilor administrativ-teritoriale datorează o taxă pe teren, calculată în condiții similare impozitului pe teren,
4.Pentru anul 2017, prin HCL 223/2016 a fost aprobată o nouă delimitare a străzilor din municipiul Câmpia Turzii în zone de impozitare, în funcție de distanța față de centrul localității și de dotarea cu rețele edilitare, iar prin HCL 224/2016 s-a adoptat nivelul impozitelor și taxelor locale aplicabile în anul fiscal curent, astfel:
-străzii Laminoriștilor, nr 13, îi corespunde zona A de impozitare, situație neschimbată în raport cu anii precedenți;
- impozitul/taxa pentru un teren cu construcții încadrat în zona A de impozitare: 0,6042 lei/mp, valoare egală cu cea practicată în anul 2016;
5.În virtutea prevederilor pct. 8.2.10 din Ordinul 534/2001 privind aprobarea Normelor tehnice pentru introducerea cadastrului general, coroborate cu cele ale Capitolului 2 din Anexa la Cererea pentru emiterea autorizaţiei de construire/desfiinţare din Normele metodologice de aplicare
a Legii nr. 50/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, ,,parcajele” sunt asimilate construcţiilor, deci terenurile pe care sunt amplasate parcări se încadrează la categoria de folosinţă de terenuri cu construcţii;
6. La art. 9, alin. (1), lit. c) din contractul 23/03.02.2016 este prevăzută posibilitatea încetării contractului la inițiativa locatarului, iar pentru aceasta trebuie să vă adresați Serviciului Evidența și Gestiunea Patrimoniului din cadrul instituției noastre.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1371 -09 Martie 2017 - Dolha Daniela
Bună ziua! Sesizăm absenţa totală în cartierul Lut a reprezentanţilor administraţiei locale (primar, viceprimar, consilieri, politia locală) în vederea constatării neregulilor din comunitate si identificarea soluţiilor urgente care se impun. Spre ex: clădirile insalubre care stau să cadă, chiar si fără cutremur (fosta “Cresă” dar si clădiri de locuinţe închiriate oamenilor chiar de Primărie),labirintul de coteţe abandonate cu risc de incendiu, gunoaiele, sobolanii si câinii, reale focare de TBC.

Vizualizare raspuns:      
Stimată doamnă,
Referitor la cele sesizate vă comunicăm următoarele:
În ceea ce priveşte clădirile degradate aflate în proprietatea municipiului, avem în vedere executarea unor reparaţii, în limita resurselor bugetare existente. În cazul clădirilor degradate aflate în proprietatea persoanelor fizice, vă informăm că proprietarii acestora vor fi somaţi să le reabiliteze.
Efectuarea şi menţinerea curăţeniei în locuinţe, anexe gospodăreşti, în curţile interioare, în jurul imobilelor, în spaţiile comerciale, în jurul clădirilor şi pe terenurile pe care le deţin cu orice titlu, inclusiv efectuarea activităţilor de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, cade în sarcina tuturor persoanelor fizice şi juridice. În toate cazurile în care au fost identificate nereguli în ceea ce priveşte respectarea acestei obligaţii s-au luat măsuri pentru remedierea situaţiei.
Terenurile aparţinând domeniului public se salubrizează periodic prin grija autorităţilor administraţiei publice locale.
Referitor la câinii fără stăpân, vă aducem la cunoştinţă faptul că a fost lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân la nivelul municipiului Câmpia Turzii, a Studiului de oportunitate, a Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea acestuia, a Caietului de Sarcini privind delegarea de gestiune a acestui serviciu şi a Contractului de delegare a serviciului.
După aprobarea documentelor respective de către Consiliul Local, se va demara procedura de licitaţie publică pentru concesionarea acestui serviciu.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1370 -08 Martie 2017 - Szasz Floriana Maria
Buna seara am si eu o mica problema cu o vecina care isi parcheaza masina pe spatiul verde din fata blocului careia anul trecut i-am depus 2 plangeri la primarie si nu s-a luat nici o masura.Cate plangeri este nevoie sa depun pentru ca aceasta problema sa se rezolve?
Vecina nu permite nici altui vecin sa parcheze in fata blocului in afara de dansa in plus in plangere este specificat si faptul ca planteaza alte plante care nu sunt prevazute de lege.Cum se poate rezolva aceasta problema?

Vizualizare raspuns:      
Urmare a petitiei on-line inregistrata cu numarul 7969/24.03.2017, prin care ne sesizati ca vecinii dumneavoastra isi parcheaza masina in fata blocului, va facem cunoscut urmatoarele:
-Prin adresa nr.24298/1.09.2016, i s-a pus in vedere domnului Dusa Gheorghe sa desfiinteze copertina deoarece are contract de inchiriere pentru loc de parcare neamenajat.
-Referitor la intretinerea spatiului verde din zona blocului, in aceasta perioada cetatenii municipiului au fost indrumati sa solicite la Primaria Campia Turzii prin Serviciul Investitii, material dendricol.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1369 -06 Martie 2017 - TALOS FLORIN LIVIU
Va rog sa nu discriminati cetatenii care platesc sa foloseasca parcarile de resedinta fata de cei care le folosesc fara sa plateasca. Sa nu imi spuneti ca nu aveti cu cine si cu ce. In locul consilierului personal si alti directori, angajati personal suficient si competent sa puneti in aplicare HCL sau abrogati HCL. Un primar care nu este in stare sa puna in aplicare un HCL ar trebui sa-si dea demisia. Nu este cumva un abuz in serviciu ca nu se pune in aplicare un HCL ?
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1368 -24 Februarie 2017 - Huiber Alexandru
Azi am fost in zona parcului Reif si am avut placuta surpriza sa vad angajati ai fabricii La Lorraine, facand curatenie imprejurul fabricii lor.
Cred ca responsabili de mizeria din zona sunt soferii camioanelor care asteapta sa incarce marfa de la Edenia. Stau cu zilele acolo si neavand pubele (si bun simt) arunca resturile si ambalajele pe jos.
Rog analizati posibilitatea montarii unor pubele fixate de stalpii de iluminare dispusi de-a lungul gardului fabricii Edenia

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastră, înregistrată la noi sub numărul de mai sus, privind lipsa coşurilor de gunoi stradale, de pe str. Laminoriştilor, nr. F.N. (Parcul Reif), vă comunicăm că a fost transmisă solicitarea dumneavoastră către Domeniul Public Câmpia Turzii S.A, firma cu care Primăria Câmpia Turzii, are încheiat contractul pentru achiziţionare şi montare, coşuri de gunoi stradale.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1367 -16 Februarie 2017 - Kolozsvari Andrei
As fi interesat de compartimentul ,,Achizitii directe,,pe ce criterii asigura desemnarea castigatorilor participanti,cel descris fiind ,,Pretul cel mai scazut,,insa la lucrarea ,,Dirigintie de santier la Construire capela mortuara ,,ati desemnat ofertantul peste oferta mea...cu multumiri ing. Andrei K.

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere solicitarea depusă de către dumneavoastră, înregistrată la noi cu numărul 4.944/17.02.2017, prin care solicitați clarificări la achiziția directă “Servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții Construire capelă mortuară în Municipiul Câmpia Turzii”, vă informăm următoarele:
1. În Invitația de participare nr. 2.459/26.01.2017 la punctul 2, este menționat faptul că “Oferta depusă trebuie să cuprindă: Propunerea tehnică. Ofertantul va elabora Propunerea tehnică astfel încât acesta să respecte în totalitate cerințele prevăzute în Caietul de sarcini”. Dumneavoastră, prin adresa înregistrată la noi cu nr. 2.918/31.01.2017, primită pe adresa achizitii@campiaturzii.ro cu titlul “complectare ofertă” ne precizati faptul că nu este nevoie de Propunere tehnică, “...din moment ce este în temeiul caietului de sarcini, în lipsa documentelor AC, PT este practic aceeași...”.
Față de cele prezentate mai sus, prin nedepunerea Propunerii tehnice (care este obligatoriu anexă la Contractul de prestări servicii), dumneavoastră nu vă asumați cerințele și obligațiile dirigintelui de șantier din Caietul de sarcini.
2. Mai mult, în Caietul de sarcini la punctul 2.3. Experiența similară era stipulat, în mod obligatoriu, să prezentați un “...proces-verbal de recepție la terminarea lucrărilor dirigentate, încheiate în cadrul termenelor legale stabilite prin contractele încheiate și recomandare din partea beneficiarului lucrării”.
Într-adevăr criteriul de atribuire este “prețul cel mai scăzut”, dar cu respectarea tuturor prevederilor din Invitația de participare și din Caietul de sarcini.
În consecință oferta prezentată de dumneavoastră a fost inacceptabilă și nu a putut fi evaluată.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1366 -15 Februarie 2017 - Huiber Alexandru
Pentru ca imaginea de ansamblu a orasului, lasa de dorit, rog binevoiti a dispune curatarea si maturarea strazilor din oras, deoarece de-a lungul bordurilor s-a adunat nisip si praf, pe care camioanele (mai ales) il ridica.
Totodata, rog analizati oportunitatea sanctionarii asociatiilor de proprietari care nu-si curata spatiile din jurul blocurilor.
De asemenea, in zona parcului industrial Reif, sunt foarte multe gunoaie pe langa gardurile fabricilor și pe campul din vecinatate.

Vizualizare raspuns:      
S.C. Compania de Salubritate Campia Turzii S.A. a formulat urmatorul raspuns:
Urmare a solicitarii dumneavoastra, inregistrata la secretariatul subscrisei sub nr. 1125/17.02.2017, privind anumite aspecte referitoare la activitatea de curatenie din Municipiul Campia Turzii, va aducem la cunostiinta ca potrivit Dispozitiei nr.364/01.03.2017, emisa de primarul Municipiului Campia Turzii, in perioada 15 martie-15 aprilie 2017, pe raza municipiului se organizeaza "Luna Curateniei de primavara".
Cu toate acestea incepand cu primele zile ale lunii martie a.c. subscrisa, in calitate de operator al serviciului de salubrizare in Municipiul Campia Turzii, a demarat actiunile specifice pentru indepartarea rezidurilor depuse pe marginea carosabilului in urma aplicarii de material antiderapant, in sezonul rece, urmand a ne concentra, in perioada urmatoare, pe activitatea de maturat stradal, astfel incat in cel mai scurt timp sa eliminam disconfortul creat de praful ridicat de utilajele grele care tranziteaza municipiul.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1365 -10 Februarie 2017 - Țărean Denisa
Buna seara.
Dosare pentru ANL se mai pot depune? Mai sunt disponibile ?
Multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra inregistrata cu numarul de mai sus va facem cunoscut urmatoarele:
-Dosare ANL se pot depune pe tot parcursul anului 2017, iar punctarea acestora se va face in anul 2018
-Lista de acte necesare dosarului de ANL pe care trebuie sa il depuneti o gasiti la registratura Primariei campia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1364 -19 Ianuarie 2017 - UNGURIANU ILIE-SORIN
Astept, totusi, un raspuns!
"Buna ziua!
Am o mare nedumerire/nemultumire (si nu sunt singurul) legat de "afumatorile" personale din cartier(e) care, cand sunt folosite, afecteaza pe toti locyuitorii acelui cartier.
Inteleg ca nu pare o problema arzatoare pentru unii, dar pentru mine e vitala, in ideea in care am de aerisit camera chiar si de mai multe ori pe zi.
Astept un raspuns la aceasta sesizare/reclamatie.
Cu respect si speranta inttr-un raspuns cat mai prompt,
Ilie-Sorin UNGURIANU."

Vizualizare raspuns:      
Aşa cum am precizat şi în răspunsul dat la petiţiei on-line nr. 1357 din 19.12.2016, în vederea soluţionării problemei sesizate vă rugăm să ne comunicaţi datele dumneavoastră de identificare, corecte şi complete (nume, prenume şi adresă).
Ne puteţi contacta la sediul instituţiei, Serviciul Public Poliţia Locală, camera 39, sau la numărul de telefon 0264- 368002, interior 116.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1362 -12 Ianuarie 2017 - A B
Am primit raspuns la sesizarea mea nr 1359 (multumesc) cum ca in perioada sarbatorilor de iarna se modifica programul si ar fi trebuit sa ma uit unde? pe site? Pe bune? Ce zi speciala a fost ziua de 23 decembrie? Nicaieri nu figureaza libera sau na! e vineri si o scurtam noi. Nu ati avut NICI UN AFIS pe usa nici in ziua aceea si nici macar cu o zi doua inainte cum ar trebui sa se faca. Ati "taiat-o" ca de poate nu vine nimeni. Cum spuneam ...tipic, nu s-a schimbat nimic desi mi-am dorit.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarilor dumneavoastra nr.1362/2017 si 1359/2016 privind programul de lucru al Serviciului Public Local de Asistenta Sociala, va invitam la sediul SPLAS de pe strada Grivitei, nr.8a pentru a clarifica aceste nemultumiri.Asteptam sa sunati la numarul de telefon 0264366396 pentru a stabili o intalnire.
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1361 -05 Ianuarie 2017 - Apintileesei Cristinel
Buna ziua si La multi ani! Va supun atentiei existenta unei găuri, prin care o persoana sau un câine vagabond se pot strecura cu ușurință, la baza clădirii transformatorului de curent din spatele blocului G, str. Aviatorilor, lângă containerele de gunoi. Rog interveniti la cei care răspund de această clădire să remedieze situația, până nu i se trezește cuiva (copii, oameni ai străzii) curiozitatea să intre acolo. Cu stimă, Cristi Apintileesei

Vizualizare raspuns:      
Referitor la cererea înregistrată la noi cu nr. de mai sus, prin care ne comunicaţi existenţa unei găuri în peretele Postului de transformare situat în spatele blocului G, str. Aviatorilor, vă informăm că am sesizat SDEE Transilvania Nord, Punct de lucru Câmpia Turzii să remedieze situaţia.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1360 -04 Ianuarie 2017 - BORSAN ANA
am fost la caseria impozite si taxe sa-mi platesc o parte din impozitul pe cladiri deoarece pe anul 2016 am in jur de 2000 lei si nu mi-a primit suma de 500 lei partial deoarece invoca faptul ca trebuie platit tot odata Exista in acest sens o lege ?
Am avut bunavointa sa-mi achit esalonat
Ce pot face daca nu dispun de 2000 lei sa-mi achit toata suma odata ?

Vizualizare raspuns:      
Referitor la adresa d-voastra, inregistrata in evidentele Primariei municipiului Campia Turzii, sub nr.248/05.01.2017, prin care ne aduceti la cunostiinta faptul ca ati incercat sa achitati la caseria Impozitelor si Taxelor Locale suma de 500 lei, iar casierul nu v-a permis acest lucru, va aduc la cunostiinta ca aveti posibilitatea sa achitati ce suma doriti din obligatiile de plata nr.43/10.01.2017, atasate prezentei, deoarece nu aveti pe rolul fiscal amenzi contraventionale, care sa va ingradeasca acest drept, conform Legii 2074/2015 privind Codul de procedura fiscala.
Neachitarea obligatiilor de plata, la termenele stabilite conform legii, atrag majorari de intarziere in cuantum de 1% pe luna sau fractiune de luna.
Pentru eventuale nelamuriri, va rog sa contactati sef Serviciu Incasare, Urmarire si Executare silita, Ioana Barbos, tel. 2064/368588.
Anticipand intelegerea d-voastra, va multumim.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1359 -23 Decembrie 2016 - A B
Ca de obiciei, tipic romanesc, vedem paiul din ochii altuia dar nu vedem ditamai barna din ochii nostri. E frumos, domnule primar ca aveti diverse iesiri in public dar poate ar trebui sa vedeti ce se intampla si in propria ograda. As fi curios din ce motiv era inchis azi la Asistenta Sociala in conditiile in care era program cu publicul. Pe usa scria mare 12-13:30. Sa stiti ca suntem nevoiti pentru rezolvarea problemelor sa ne luam concediu.Toata lumea este la lucru doar un biroul intreg NU!!!

Vizualizare raspuns:      
Urmarea a sesizării dvs nr. 1359/2016 privind programul de lucru al Serviciului Public Local de Asistență Socială din data de 23.12.2016 vă comunicăm că în perioada sărbătorilor de iarnă, programul de lucru cu publicul se modifică, program afișat pentru ca cei care accesează serviciile SPLAS să îl cunoască. În data de 23.12.2016, programul cu publicul a fost până la ora 10,00.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1358 -22 Decembrie 2016 - HOCA A
Multumim foarte mult pentru sprijinul acordat, in ce priveste raspunsul la sesizarea din 19 octombrie. Suntem in prag de sarbatori, o sa vina si vara cu 38 de grade plus, iar dvs si compania de apa ati efectuat verificarile necesare si ati constatat ca sistemul de canalizare functioneaza normal. Pute.Pute in continuare, pute ingrozitor si sistemul de canalizare si pe strazile orasului si compania de apa. Asta e clar. Multumim pentru sprijin. Respiratie placuta! Urmeaza alte sesizari despre asta
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1357 -19 Decembrie 2016 - UNGURIANU ILIE-SORIN
Buna ziua!
Am o mare nedumerire/nemultumire (si nu sunt singurul) legat de "afumatorile" personale din cartier(e) care, cand sunt folosite, afecteaza pe toti locyuitorii acelui cartier.
Inteleg ca nu pare o problema arzatoare pentru unii, dar pentru mine e vitala, in ideea in care am de aerisit camera chiar si de mai multe ori pe zi.
Astept un raspuns la aceasta sesizare/reclamatie.
Cu respect si speranta inttr-un raspuns cat mai prompt,
Ilie-Sorin UNGURIANU.

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere petiţia dumneavoastră, înregistrată la noi cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:
Pentru soluţionarea problemei sesizate de dumneavoastră, este necesar să vă contactăm.
Deoarece petiţia nu conţine toate datele dumneavoastră de identificare, iar cu ocazia verificărilor efectuate la adresa menţionată, respectiv strada A. Vlaicu nr. 43, în urma discuţiilor cu vecinii, aceştia ne-au declarat că nu cunosc nicio persoană cu acest nume în bloc, vă rugăm să ne comunicaţi datele dumneavoastră de identificare, corecte şi complete.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1356 -07 Decembrie 2016 - Dolha Daniela
Având în vedere ca a fost tergiversat raspunsul la solicitarea 1347 folosindu-se stupid limbajul facebook într-un document oficial, întreb din nou, ca apolitic, pe „primarul” (NU politicianul) Lojigan:cine este consilierul local plătit să răspundă de cart. Lut ṣi unde ṣi-a publicat programul cu publicul?După 5 sesizari, de ce Primăria nu aplica sancţiuni celor care depozitează ilegal gunoaiele pe mal. Arieṣului? Trebuie sa v-o ceara instanta judecatoreasca dle primar Lojigan si viceprimar Szabo?
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1355 -02 Decembrie 2016 - G. C.
Buna ziua ,
Intrucat nu am primit un raspuns la mesajul din 29.11.16 :
"Exista vreo legatura intre lucrarile ce se efectueaza in zona centrala (sapaturi)si anuntul pe SEAP nr. 396968 publicat in 25.11.2016 ?"
revin cu rugamintea de a-mi propune un alt destinatar pentru aceasta intrebare!

Cu stima

Vizualizare raspuns:      
Referitor la cererile online inregistrate la noi cu nr.AD 40517 si Ad 40521 din 14.12.2016, prin care ne solicitati clarificari in ceea ce priveste lucrarea care se executa pe zona de centru a Municipiului Campia Turzii, va informam ca Beneficiarul lucrarii respective "Modernizare retele electrice de distributie in Municipiul Campia Turzii" este FDEE Electrica Distributie Transilvania Nord, si nu are nici o legatura cu anuntul publicat pe SEAP nr.396968 din 25.11.2016.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1354 -01 Decembrie 2016 - Dan Daniel
Revin cu aceeasi problema. Desi mi-a fost comunicat raspuns in petitia nr.1342 din 21.10.2016 ca problema a fost rezolvata respectiv ca becul de la iluminatul stradal de pe str. Țebea nr.1 functioneaza se pare ca acesta se incapațânează sa nu functioneze.Rog o verificare in teren si remedierea defectiunii.

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea online 1354 din 01.12.2016 înregistrată la noi cu nr. de mai sus, prin care ne solicitaţi remedierea unui defect care persistă în sistemul de iluminat public stradal la adresa str. Ţebea nr. 1, vă informăm că problema a fost rezolvată.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1353 -29 Noiembrie 2016 - Gavrila Cuc
Exista vreo legatura intre lucrarile ce se efectueaza in zona centrala ( sapaturi)si anuntul pe SEAP nr. 396968 publicat in 25.11.2016 ?

Vizualizare raspuns:      
Referitor la cererile online inregistrate la noi cu nr.AD 40517 si Ad 40521 din 14.12.2016, prin care ne solicitati clarificari in ceea ce priveste lucrarea care se executa pe zona de centru a Municipiului Campia Turzii, va informam ca Beneficiarul lucrarii respective "Modernizare retele electrice de distributie in Municipiul Campia Turzii" este FDEE Electrica Distributie Transilvania Nord, si nu are nici o legatura cu anuntul publicat pe SEAP nr.396968 din 25.11.2016.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1352 -24 Noiembrie 2016 - vasile ion
pana nu exista transparenta in administratia publica si atat timp cat baronii locali fac ce vor dupa bunul plac prefer sa raman anonim nu amenintat de vreun baron local ca ii perturb afacerile cu piatra sau altceva, acesta este motivul anonimatului meu, iar la data de astazi au aparut mai multe autobasculante pe aceasta strada care transporta pietris, dar asta nu e important doar identitatea reclamantului este importanta nu problema sesizata. va multumesc pentru sprijinul si acardata
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1351 -22 Noiembrie 2016 - Pop Valentin
Buna ziua!
Va sesisez in legatura cu numarul din ce in ce mai mare a cainilor fara stapan din oras. Va rog sa sesizati la randul dumneavoastra firma de ecarisaj sa intervina cat mai repede. Ca si exemplu va pot da grupul de caini ce-si fac veacul in zona str. Grivitei, Muresului si Ardealului. Am abservat ca problema a fost adusa in atentie printr-un mesaj postat zilele trecute. Va rog si va solicit promptitudine! Spor la treaba!

Vizualizare raspuns:      
Pentru vizualizarea raspunsului click aici
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1350 -11 Noiembrie 2016 - vasile ion
Buna ziua va sesizez din nou in legatura cu traficul greu de pe strada Republici datorita faptului ca autocamioanele care transporta pietris sunt mult mai multe in ultima perioada si tot odata va sesizez si in legatura starea carosabilului de pe strada Republici care se degradeaza accelerat, guri de canal zdrobite, gropi, fisuri datorate traficului greu. Vine firma care detine autocamioanele sa repare drumul sau tot cetatenii suporta reparatiile prin taxele locale? Va multmesc.

Vizualizare raspuns:      
În conformitate cu prevederile art.7 din OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare:
"Art. 7 Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se claseaza, potrivit prezentei ordonanţe."
Ţinând cont de prevederile legale mai sus menţionate, deoarece nu vă asumaţi identitatea (la fel ca în cazul sesizărilor anterioare), petiţia dumneavoastră se clasează.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1349 -10 Noiembrie 2016 - Ferdean Andrei
Locuiesc pe strada Ardealului langa cimitirul Eroilor. De 4 zile cel putin am vazut aproximativ 5 caini mari care se plimba ca turbati prin cimitir, au sapat pe sub garduri la case si ne intra in gradini. M-am trezit si eu si vecinii in curte cu caini foarte mari, turbati de foamne. Acesti caini nu au existat niciodata in cimitir! Sunt un real pericol pt oamenii care vin la morminte si pentru noi care locuim la case langa cimitir. Va rog sa luati atitudine si sa-i prindeti pana nu fac victime!!!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dvs. din 11.11.2016, inregistrata la noi sub nr.Ad.36275 din 22.11.2016 prin care ne sesizati:"existenta unui numar de aproximativ 5 caini mari care se plimba ca turbati prin cimitirul Eroilor" va comunicam urmatoarele:
->Centrul de ecarisaj Turda a fost solicitat ca in data de 18.11.2016 sa trimita o echipa pentru patrulare in zona mentionata cu scopul identificarii si capturarii acelor caini care circula liber,nesupraveghiati pe domeniul public.
->In perioada urmatoare actiunile vor continua pe intreg teritoriul municipiului Campia Turzii,avand ca scop capturarea tuturor acelor caini care circula liber sau sunt aciuiati pe domeniul public si punerea lor temporara sub control medico-veterinar in adapostul pentru animale fara stapan de la Bogata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1348 -10 Noiembrie 2016 - un cetatean roman
Buna ziua va sesizez din nou in legatura cu traficul greu de pe strada Republici datorita faptului ca autocamioanele care transporta pietris sunt mult mai multe in ultima perioada si tot odata va sesizez si in legatura starea carosabilului de pe strada Republici care se degradeaza accelerat, guri de canal zdrobite, gropi, fisuri datorate traficului greu. Vine firma care detine autocamioanele sa repare drumul sau tot cetatenii suporta reparatiile prin taxele locale? Va multmesc.

Vizualizare raspuns:      
În conformitate cu prevederile art.7 din OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare:
„Art. 7 Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se claseaza, potrivit prezentei ordonanţe.”
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1347 -06 Noiembrie 2016 - Dolha Daniela
Buna ziua! Solicitam consilierului care reprezinta interesele cartierului Lut, sa-si prezinte programul de "audiente" si "vizite" în cartier. Poate îl cunoastem si noi, la câteva luni de la numirea sa vizibila doar pe fluturasul dânsului de salar. Sa îl invite si pe viceprimarul orasului, prezent doar prin declaratii de presa.Sa se opreasca împreuna pe podul Lutului, ca poate fac ceea ce primarul Lojigan nu a reusit:sa gaseasca o solutie pentru stoparea depozitarii gunoaielor pe mal. Ariesului.

Vizualizare raspuns:      
Stimată doamnă,
Cu privire la deşeurile abandonate pe malul Arieşului, menţionăm că se efectuează activităţi de salubrizare, ori de câte ori este necesar, cu ajutorul persoanelor beneficiare de ajutor social.
În plus, recent, în data de 24 septembrie 2016 a avut loc o acţiune de ecologizare a mai multor zone din municipiu, inclusiv malul Arieşului, în cadrul proiectului „Fii responsabil! Fii partenerul meu!”, activitate la care au participat peste 300 de voluntari, printre care Primarul şi Viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii.
Din păcate, la această activitate nu a participat niciun locuitor al Cartierului Lut. Se pare că simţul responsabilităţii cetăţenilor care locuiesc în acest cartier se opreşte în faţa tastaturii, sau nu există deloc
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1346 -26 Octombrie 2016 - Vinca Ioana
Buna ziua,
Am vazut in presa ca ati sustinut programul "after school" cu bani de la primarie. Atunci de ce ne cer invatatorii de la Pavel Dan bani pentru salariile lor, pe langa banii pe care ii dam pentru mancarea copiilor?
Va rog sa ne lamuriti si pe noi cu acest program, pentru ca invatatorii nu mai intra la clasa, iar noi ne tinem copii acasa.
Cand vom plati la sfarsitul lunii, vom plati si salariile lor?

Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Municipiul Câmpia Turzii susţine programul Şcoală după Şcoală prin plata cadrelor didactice, conform Hotărârii nr. 89/2016 a Consiliului Local. Părinţii copiilor implicaţi în program nu au nici o obligaţie în ceea ce priveşte salarizarea personalului didactic.

Pentru mai multe informaţii vă puteţi adresa unităţii şcolare pe care o frecventează copilul dumneavoastră sau Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, str. Griviţei, nr 8A, tel 0264366396 sau e-mail: splas@campiaturzii.ro.
Tipareste PDF

Pagina: 1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Primaria
Luni, 15 Octombrie 2018
vizitator: 54.198.212.30